Retailerul are în oferta de joi un produs special, un gadget care îţi poate schimba total aspectul locuinţei.

Lidl România vine zilnic cu oferte bune pentru clienții săi. În fiecare zi, se pot obţine produse excelente fără să scoţi bani mulţi din buzunar dacă eşti atent la promoţiile retailerului şi deţii un card de fidelitate. De joi, un produs special se va găsi pe rafturile magazinelor din toată ţara. Este vorba despre un gadget pentru casă cu care sigur vei atrage atenţia oaspeţilor de Sărbători.

Mai exact, Lidl aduce joi la raft  o plafonieră LED cu difuzor încorporat pentru care doritorii vor plăti 199 de lei. Intensitatea luminii are un nivel maxim de 2.200 lm, dar va putea fi reglată de utilizator. Produsul poate fi achiziţionat şi cu 149 de lei, fără boxă, conform pliantului Lidl.

Plafoniera LED poate fi controlată și prin smartphone sau poate fi conectată, prin Bluetooth, la alte dispozitive electronice.

Corpul de iluminat mai deţine și un temporizator pentru stingerea automată a luminii în cazul în care se doreşte acest lucru, exact ca la un televizor Smart. Difuzorul are putere de 17.5 W, iar dispozitivul are dimensiunile de 40X8 cm. El dispune de o telecomandă care te ajută să controlezi lumina și sunetul, iar bateria pentru aceasta este și ea inclusă în pachet.

Lider nou pe piața retailului alimentar din România. Lidl trece peste Kaufland
Lidl România are multe oferte pentru clienți nu doar săptămânal, ci în special și în perioadele sezonului rece când se apropie sărbătorile de iarnă. Aceștia pot lua produse cu prețuri scăzute, de înaltă calitate și mereu proaspete.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<