Liviu Vârciu a avut grijă să aranjeze totul la București pentru venirea fiicei sale. Acesta i-a cumpărat un apartament unde va locui singură.

Carmina, tânăra în vârstă de 19 de ani, se mută la București mai aproape de tatăl său, după ce acesta i-a cumpărat un apartament.

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, din prima căsătorie cu Ami Teiceanu, părăsește Aradul, acolo unde a crescut alături de mama sa, și vine în Capitală să studieze.

Liviu Vârciu a avut grijă să aranjeze totul la București pentru venirea sa. Acesta i-a cumpărat un apartament unde va locui singură .

Deși tatăl său nu a putut fi alături de ea în orice moment din cauza proiectelor din televiziune și a altor evenimente care s-au ivit, acesta este atent ca fata sa să aibă tot ce are nevoie pentru un început promițător în Capitală, acolo unde vrea să își dezvolte aria profesională și să studieze.

Ami Teiceanu a declarat că este mulțumită de ceea ce a făcut Liviu Vârciu și vede gestul său ca pe unul natural, care trebuia din partea unui tată.

“Este normal, ea se mută la București. Cu siguranță o să fie lângă ea și o să o protejeze cât va putea pentru este în București, nu mai e în Arad. Ce a fost în trecut, a fost, contează ce o să fie de acum încolo. Am șters tot, viața merge înainte, nu trăim cu trecutul. Niciodată nu este prea târziu să fie bine. Important este că țin legătura, vorbesc, se văd, ea merge la el. Așa e normal”, a declarat Ami Teiceanu.

Fosta parteneră de viață a lui Liviu Vârciu a mai declarat că frumoasa lor fiică Carmina va sta o perioadă la tatăl său sau la o prietenă foarte bună până ce apartamentul va fi mobilat.

„Apartamentul este 50% luat. Am înțeles că trebuie să fie mobilat și o să stea la tatăl ei sau la o prietenă de-a ei. Este cea mai bună prietenă a ei, tot din Arad, a plecat cu un an înainte la facultate. Sunt ca surorile, fata este ca fata mea, sunt prietenă cu părinții ei de atâția ani. Bine, nu o să dureze mult până o să aibă apartamentul, în jur de 2 săptămâni. Oricum, nu și-a luat toate bagajele, doar o parte. Când o să fie gata apartamentul, atunci o să îi ducem tot ce mai are”, a mai spus Ami Teiceanu pentru playtech.ro.

Liviu Vârciu se numără printre cei mai apreciați și cunoscuți artiști de la noi din țară. Acesta se mândrește cu o carieră de succes în industria muzicală și televiziune, dar și cu o familie minunată.

Cântărețul este tată a trei copii. Vedeta are două fetițe, Maria Carmina, fiica cea mare din relația cu Ami Teiceanu și Anastasia, fiica cea mică din relația actuală cu Anda Călin. Mai mult decât atât, Liviu Vârciu are și un băiat cu actuala iubită pe care îl ține cât mai departe de ochii curioșilor.

 


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<