Lora și-a prins iubitul în fapt și imediat l-a tras la răspundere pentru faptele sale.

Ionuț Ghenu a cedat și a recunoscut cu ce a greșit, însă artista a fost de-a dreptul dezamăgită de comportamentul partenerului său de viață.

Lora și Ionuț Ghenu au avut parte de neînțelegeri în timpul scurtei vacanțe pe care au avut-o la munte în acest wekeend. Cei doi au crezut că zilele vor fi însorite și lipsite de evenimente neplăcute, însă planurile le-au fost schimbate fără să își dea seama, iar o parte de vină a avut chiar iubitul artistei.

Ionuț nu doar că lși-a uitat geaca acasă, fiind nevoiți să dea o raită printr-un mall din Brașov, dar după ce i-a cumpărat iubitei sale o pereche de adidași destul de costisitori, a crezut că poate face ce vrea fără să fie taxat. Însă Lora nu s-a culcat pe o ureche iar privirea unei iubite vigilente l-a surprins imediat în fapt.

În timp ce se odihneau după partida de shopping, Lora a observat că Ionuț Ghenu stă foarte concentrat pe telefon. Fiind destul de suspect, artista l-a întrebat pe un ton serios „Ce faci, babe?”, iar răspunsul lui nu a întâziat să apară: „Mă joc…”. La auzul acestor vorbe, Lora a răbufnit: „M-ai adus la munte să te joci pe telefon?”.

Bineînțeles, micile tachinări dintre cei doi au fost făcute din pură iubire, astfel că nu se pune problema vreunei divergențe, mai ales că povestea de dragoste dintre celebra cântăreață și Ionut Ghenu este demnă de filme. Ce doi formează un cuplu de mai bine de șase ani, dar puțini știu că amândoi veneau din alte relații.

Lora era, în acel timp, căsătorită, iar Ionuț logodit, și culmea, toți cei patru protagoniști erau colegi. Din păcate pentu cei doi părăsiți, dar din fericire pentru actualul cuplu, soarta a făcut ca planurile să li se schimbe radical. Acum însă, Lora și Ionuț se iubesc fără să se mai ascundă, chiar dacă o bună peiroadă au fost ținta criticilor de tot felul.

„A fost o relație atât de încercată și atât de greșit interpretată, am fost acuzați că suntem împreună când eram mai mult colegi, nici măcar prieteni, dar era un membru prea important în echipă ca să pot renunța la el. Când nu am mai avut influențe din exterior și am fost persoane libere, totul s-a schimbat: a venit natural să ne împrietenim, apoi a urmat un scandal mediatic provocat, iar în urma acelui scandal ne-am apropiat foarte mult”, a dezvăluit Lora, într-un interviu pentru VIVA!