Nu este un secret că Loredana Groza este una dintre cele mai talentate artiste de la noi, dar și una dintre cele mai frumoase doamne ale showbizului.

De o bună bucată de timp Loredana Groza își suprinde fanii pe zi ce trece. Cântăreața a început nu de mult să apeleze la medici esteticieni pentru a arăta cât mai tânără. De această dată Lori nu a șocat printr-o nouă intervenție, ci prin o poză demnă de revistele pentru adulți.

Urmăritorii Loredanei Groza au luat foc la vederea fotografiei incediare. Cântăreața poartă doar un body negru, transparent din dantelă care mai, mai că îi lasă părțile intime la vedere. Lori a pus internetul pe jar având în cedere că fotografia a fost postată chiar de Ziua Copilului. Bineînțeles, ca de fiecare dată au existat și critici care au certat-o pentru ipostaza care a incins instagramul, dar mulți dintre fanii vedetei au felicitat-o pentru modeul în care se menține tânără, frumoasă și sexy.

„Ca un copil rebel„, a scris Loredana în descrierea fotografiei.

„Parca trebuia o poză din copilărie 😂”,”Când te maturizezi?”,”Cap ai, minte iti mai trebuie mamaie. Trist,ce pot învață copii„, au fost o mică parte dintre mesajele răutacioase primite din partea internauților.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<