Lovitură teribilă pentru FCU Craiova 1948! Oltenii au încasat o amendă record.

Lovitură teribilă pentru cei de la FCU Craiova 1948! Oltenii au încasat o amendă record după incidentele de la partida cu Farul, din ultima etapă. Un suporter al nou-promovatei l-a luat la ţintă pe unul dintre asistenţi. L-a lovit pe acesta cu un pantof. Totul a apărut pe reţelele de socializare, iar acum a venit sentinţa pentru cei de la FCU Craiova1948.

O nouă lovitură încasată de către cei de la FCU Craiova 1948. Clubul din Bănie a primit acum nota de plată după incidentele de la meciul cu Farul, încheiat la egalitate, 1-1.

Pe reţelele sociale a apărut un scurt clip video îm care asistentul Marius Badea a fost lovit cu un pantof de către un suporter al gazdelor. Astfel, finanţatorul oltenilor, Adrian Mititelu Jr. este obligat să bage adânc mâna în buzunar pentru a achita suma.

Pentru acele incidente, cei de la FCU Craiova 1948 au încasat o amendă de 15.000 de lei. Se poare spune că oltenii au scăpat ieftin totuşi. În primă instanţă, se vorbea de terenul suspendat pentru o etapă sau două.Până la urmă, a fost vorba de cu o amendă de 15.000 de lei, conform deciziei Comisiei de Disciplină a FRF.

Temeiul sancțiunii este articolul 83.2 din Regulamentul Disciplinar, care face referire la „neîndeplinirea sau îndeplinirea necorespunzătoare a obligaţiilor privind asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în stadion”. La litera D, se precizează că aruncarea cu obiecte spre alți spectatori sau spre/în terenul de joc se sancționează cu penalitate sportivă între 10.000 și 60.000 de lei.

Fără victorie de la meciul cu Academica Clinceni, FCU Craiova 1948 forţează obţinerea celor trei puncte etapa viitoare, pe 11 septembrie, în deplasarea de la Piteşti, contra echipei FC Argeş. Oltenii au doar 8 puncte acumulate în primele 7 etape din Liga I şi se află pe locul al 10-lea în clasament. De partea cealaltă, piteştenii antrenaţi de Mihăiţă Ianovschi şi Andrei Prepeliţă sunt pe poziţia a 11-a, cu doar 7 puncte.