Realizatorul TV, Luis Lazarus, s-a poziționat de-a lungul timpului, de când a început pandemia de coronavirus mai precis, împotriva tuturor măsurilor de restricție impuse de autorități pentru combaterea pandemiei de coronavirus, dar și împotriva vaccinării.

Luis Lazarus, fanul infectat cu Covid-19 al Dianei Șoșoacă

De asemenea, el s-a declarat un fan absolut al Dianei Șoșoacă, fost senator AUR, în prezent senator independent, care de-a lungul anului trecut a făcut declarații uluitoare. Conform informațiilor noastre, vedeta TV s-ar afla în stare gravă, însă până la momentul postării știrii nici Luis Lazarus nici familia acestuia nu au confirmat informația.

De când a început pandemia de coronavirus, Lazarus a declarat că Sars-CoV-2 nu ar fi un virus atât de periculos. De asemenea, el considera că boala provocată de Covid-19 ar fi foarte ușor de vindecat.

Lazarus credea că primul caz de Covid-19 nu a fost real

În luna martie a anului 2020, Luis Lazarus spunea că primul caz de coronavirus de la noi din țară nu a fost real.

 „Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!!”, spunea Luis Lazarus.

Lovitură totală pentru Luis Lazarus! Se află în stare GRAVĂ la spital! Moderatorul TV are COVID

Conform acestuia, au fost pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cu ciorbiță și fripturică. Pe atunci, el spunea că primul caz de infectare cu Covid-19 nu a fost real, fiindcă italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni , chiar dacă a călătorit cu avionul de două ori.

Fripturică și ciorbiță pentru infectarea cu Covid-19

Mai mult, Luis Lazarus declara că întreaga criză COVID-19 a venit fiindcă venea o criză, iar dacă tot venea, oamenii de afaceri s-au gândit să o dirijeze abil astfel încât să recupereze ceva. De exemplu, să salveze sectoarele alimentare și medicale. El le-a oferit și sfaturi celor care se îmbolnăvesc: ciorbiță, frupturică și o țuică.