În primul rând, șeful liberalilor a scris, în mesajul său postat pe Facebook, că gândurile și urările sale se îndreaptă pentru toți creștinii care sărbătoresc Sfintele Paști, fie că este vorba despre români din țară sau despre oameni plecați în diaspora.

„Sărbătoarea Paștelui ne reunește pe toți în spiritul compasiunii și al apropierii de ceilalți, cu bucuria veștii că Domnul Iisus a înviat pentru noi”, a transmis politicianul.

Ludovic Orban: A trecut un an de când ne confruntăm cu cea mai mare provocare

Ludovic Orban a vorbit în mesajul său și despre pandemia de coronavirus, amintind că a trecut un an de când ne confruntăm cu cea mai mare provocare din istoria recentă. El spune că am fost cu toții puși la niște încercări enorme, atât cetățenii, cât și autoritățile, pentru a face față unei crize nemaiîntâlnite până acum.

În acest context, liderul liberalilor și fostul premier le-a mulțumit celor care, în opinia lui, au dat dovadă de responsabilitate și solidaritate în această perioadă și au respectat regulile de protecție sanitară, precizând că prin acest gest, ei au contribuit la salvarea vieților celor din jur.

Ludovic Orban le dă speranță românilor în mesajul său de Paști: Când vom reveni la NORMALITATE

Ludovic Orban: După finalizarea procesului de vaccinare vom putea reveni la normalitate

Fostul premier a precizat că este alături de cadrele medicale, cei care în aceste momente sunt adevărații eroi care au făcut și fac în continuare eforturi supraomenești. El spune că medicilor și celorlalți angajați din sistemul sanitar trebuie să le fim cu toții recunoscători pentru dedicarea de care dau dovadă, chiar dacă își pun viața în pericol, ei continuă să salveze oameni.

Ludovic Orban a vorbit și despre campania de vaccinare, care este în plin proces de desfășurare în acest moment la noi în țară. Fostul premier este convins că odată ce acest proces se va finaliza, viața noastră va reveni la normalitate, „iar fiecare român se va putea bucura pe deplin de viața care ne-a lipsit atât de mult”.