Smiley și Gina Pistol au avut o nuntă de poveste, iar evenimentul a fost unul de neuitat pentru familie și prieteni. Printre cei care au cântat la nuntă s-a numărat și Luis Gabriel, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Însă, suma impresionantă pe care acesta a încasat-o pentru dedicații a fost dezvăluită abia acum.
[read more]
H1: Luis Gabriel, cântărețul care a încasat cât prețul unui Mercedes

Luis Gabriel este unul dintre cei mai apreciați artiști din țară, iar piesele sale ajung întotdeauna pe primele locuri în topurile de pe YouTube. La nunta lui Smiley cu Gina Pistol, artistul a susținut un moment special, iar suma încasată pentru dedicațiile de la petrecere a fost una impresionantă.

Într-un interviu acordat pentru Fanatik.ro, Luis Gabriel a dezvăluit că pentru doar 45 de minute de cântat, s-a ales cu o mică avere. Suma încasată pentru dedicații egalează prețul unui Mercedes din anul 2018.

În cadrul interviului, Luis Gabriel și-a exprimat aprecierea față de atmosfera specială de la nunta lui Smiley și Gina Pistol. Însă, nu a putut să rămână mai mult la petrecere, deoarece avea de onorat alte trei evenimente.

H2: Luis Gabriel, un artist cu un program încărcat

În timpul interviului, Luis Gabriel a mărturisit că mereu merge pe la cântări și ajunge la tot felul de petreceri. Cu toate acestea, artistul a subliniat că nu face nicăieri bani ca în țara sa.

Cu un program încărcat, Luis Gabriel consideră că nu trebuie să se plângă niciodată de muncă. El iubește să meargă la concerte și să cânte, iar dacă poate câștiga bani frumoși, cu atât mai bine.

Pentru a face față programului său, Luis Gabriel a dezvăluit că doarme de la 7-8 dimineața până la 13.00-14.00, iar după-amiaza mai doarme dacă are cântare în apropiere de București. Însă, timpul petrecut cu familia este foarte important pentru el.

În concluzie, nuntă lui Smiley cu Gina Pistol a fost un eveniment de neuitat, iar Luis Gabriel a fost unul dintre artiștii care a făcut ca petrecerea să fie una specială. Suma impresionantă pe care a câștigat-o pentru dedicațiile de la petrecere demonstrează cât de apreciat este artistul în România. Cu toate acestea, Luis Gabriel nu uită că familia este una dintre prioritățile sale și că munca este esențială pentru a-și atinge obiectivele.
[/read]