În urmă cu puțin timp, mezina familiei Zuluf a avut parte de un botez ca în povești!

Botezul micuței Antonia, mezina familiei Zuluf, a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, însă Sânziana Buruiană a pus totul la punct imediat cum restaurantele au avut voie să primească invitați.

Pe 15 iulie a avut loc și petrecerea pentru creștinarea fiicei sale, care a fost un eveniment parcă desprins din povești, unde luxul și opulența au fost pr primul loc.

Alături de ei la botez au participat toți prietenii apropiați și aproape toate rudele lor. Spunem aproape pentru că se pare că o parte din rudele fostului sportiv, Nicolae Zuluf, au fost invitate. Acesta și-a dorit să se înconjoare doar de oameni care țin cu adevărat la el și a renunțat la cei care pe urmă l-ar fi bârfit pe el și pe familia lui.Sânziana Buruiană a dezvăluit mai multe pe acest subiect.

Blondina a spus tot adevărul despre lipsa unor membrii din familia soțului ei. Se pare că rudele care nu au venit și la al doilea botez au invocat tot felul de motive și au criticat primul eveniment organizat de cei doi.

„Are el o mică revoltă față de rudele lui care n-au fost prezente, invocând tot felul de motive banale sau care au fost la primul botez și după am auzit comentarii aiurea. Până la urmă o rudă trebuie să te susțină și să-ți vrea binele. Au comentat de meniu, de atmosferă, ei fiind niște oameni destul de bine sus puși. Dar indiferent ce meniu ai avut sau ce a fost, până la urmă, darul e pentru copil, au fost cârcotași și atunci Nicu a preferat să nu îi mai invite a doua oară.

Soțul meu este o persoană foarte directă, eu mai menajez, să nu fie discuții. Sunt vreo cinci sau șase rude la număr. Acum au fost părinții, mătușa și cumnatul lui. El se referea la unchiul lui, la nașii noștri de cununie și de botez. Nu știu dacă el a avut discuții cu ei, nu am mai păstrat așa mult legătura”, a spus Sânziana Buruiană într-o emisiune TV.

Fosta asistentă TV spune că le este, totuși, recunoscătoare că la momentele mai puțin plăcute din viața ei, aceste persoane i-au fost alături și spune că nu le poartă pică pentru că nu au venit și la botezul Antoniei.

„Eu nu țin legătura cu ei, fiecare s-a ocupat de prietenii lui. Eu nu pot dușmănie, țin minte că au fost lângă mine la greu. Eu sunt mulțumită că la momentul potrivit au fost lângă noi și nu am de ce să fiu supărată”, a mai adăugat blondina.

Nu este niciun secret faptul că Sânziana Buruiană vrea mereu să iasă în evidență și are un stil vestimentar mai excentric. Blondina nu se ferește de culorile puternice, iar la botezul Antoniei, fiica cea mică, a optat pentry o rochie de culoare roz neon care i-a pus foarte bine în valoare bustul generos. De asemenea, atât fiica cea mare, dar și cea mică au avut rochițe similare, cu paiete sclipitoare și în aceleași nuanțe de roz.

Totuși, pe rețelele de socializare nu a primit numai felicitări, ci unii au ținut să-și arate dezacordul față de machiajul pe care l-a purtat sau de vestimentația aleasă.

„Cine ar vrea să se îmbrace ca niște clovni?”/ „Măi, fată, cine te machiază? Arăți horror… ești de o kitschosenie exagerată și de prost gust… chiar nu ai oglindă???”/”Ești foarte împopoțonată”/”Asta o caracterizează”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<