După ce a făcut nenumărate dezvăluiri pe rețelele de socializare, printre care că s-a drogat la studioul lui Alex Velea și că Dan Bursuc ar fi violat-o pe Margherita de la Clejani, Fulgy este acum pus la zid de un personaj controversat.

Potrivit jurnaliștilor de la Playtech, fiul Clejanilor a fost amenințat pe internet, într-un live pe rețelele de socializare, de Jean Brăileanu, interlop care i-ar fi speriat inclusiv pe cei din Clanul Cordunenilor, după cum notează sursa citată.

„Cine e Mr. Moft? Fulgy? De-oi pune mâna pe el, de nu i-oi da 40 de topoare în cap”, ar fi spus Jean Brăileanu.

Fulgy se află în arest la domiciliu și se pare că se simte tot mai bine.

Într-un Instastory, fiul Clejanilor a mărturisit:

„Fulgy este în arest la domiciliu, se simte foarte bine și se luptă cu dependența de droguri, s-a apucat de sport, se reinventează, postează (…)S-au liniștit apele!”

Cât de mult poate, Fulgy muncește de acasă și se și distrează. Într-o postare, le-a recomandat fanilor un video de pe TikTok care îi imită familia. Cu toate acestea, cea mai mare schimbare pe care a făcut-o e legată, în mod clar, de activitatea fizică, pe care promite că se va concentra. Practic, cu antreamentele și cu eforturile făcute, promite să devină un alt Fulgy -de fapt, o versiune mai bună.

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!