După o perioadă dificilă în viața sa, artista Maria Constantin își dorește să se recăsătorească și să își oficializeze relația cu afaceristul Robert Stoica. Cei doi își doresc să facă nunta în anul 2023, urmând să fixeze data în primele luni ale anului, iar Maria speră să devină din nou mireasă și să devină mamă.

[read more]

Maria Constantin crede în dragoste și în puterea căsătoriei

Deși prima dință nu a funcționat, Maria Constantin nu a renunțat la visul de a deveni din nou mireasă și de a-și oficializa relația cu iubitul său, afaceristul Robert Stoica. Artista a dezvăluit că are planuri de căsătorie și că au stabilit deja anul în care se vor căsători.

Desigur, după experiența dureroasă pe care a trăit-o în prima căsătorie, Maria se gândește de două ori înainte de a lua o astfel de decizie importantă. Cu toate acestea, ea crede în continuare în puterea dragostei și în instituția căsătoriei și își dorește mult să își oficializeze relația cu iubitul ei.

Planurile de viitor

Maria Constantin și Robert Stoica au ales anul 2023 pentru nuntă, urmând să fixeze data în primele luni ale anului. În ciuda faptului că mai au puțin de așteptat până atunci, cei doi își petrec timpul liber împreună, încercând să se bucure de fiecare moment petrecut alături de familie și de prieteni.

Cu toate acestea, Maria nu se gândește doar la căsătorie, ci și la faptul că își dorește foarte mult să devină mamă din nou. Ea își pune speranța în voința lui Dumnezeu și speră că, dacă va fi binecuvântată să devină din nou mamă, se va bucura de acest minunat cadou.

Concluzie

Maria Constantin este o femeie puternică și determinată, care nu și-a pierdut încrederea în dragoste și în puterea căsătoriei, chiar dacă prima sa experiență nu a fost una fericită. Ea și iubitul său, Robert Stoica, își doresc mult să se căsătorească și să își oficializeze relația, dar și să devină părinți. Cu siguranță, fanii artistei așteaptă cu nerăbdare nuntă și sosirea unui nou membru în familia Maria Constantin și Robert Stoica.

[/read]