Noi detalii au ieșit la iveală în cazul Mariei, femeia gravidă din Galați care a murit împreună cu copilul pe care îl purta în pântece, la doar 24 de ore după internarea în Maternitatea din Bacău. Un alt caz șocant care ridică semne de întrebare asupra calității serviciilor medicale oferite în România.

Cine este Maria, femeia gravidă din Galați care a murit împreună cu copilul pe care îl purta în pântece

Maria, în vârstă de 38 de ani, o femeie care părea să aibă toată viața în față, a sfârșit tragic la Maternitatea din Bacău. Sarcinată, s-a prezentat la spital cu dureri, însă a murit la doar 24 de ore după internare. Soțul său acuză spitalul că nu a acordat îngrijiri corespunzătoare și că a lăsat-o nesupravegheată.

În urma tragediei, bărbatul a făcut plângeri la Colegiul Medicilor, la Poliție și la Ministerul Sănătății, cerând să se facă lumină în acest caz care a șocat întreaga comunitate. Potrivit declarațiilor sale, cei doi au avut probleme de fertilitate și au făcut fertilizare in vitro pentru a avea copilul.

A decedat la 24 de ore după internarea în Maternitatea din Bacău

În ciuda eforturilor depuse pentru a salva viața Mariei, aceasta a decedat la doar 24 de ore după internare. Până în momentul de față, reprezentanții Spitalului Județean Bacău nu au emis un punct de vedere oficial privind acest tragic incident, lăsând multe întrebări fără răspuns.

Polițistul din Botoșani care a fost lovit de o mașină în timp ce dirija traficul

Într-un alt incident tragic, un polițist rutier din Botoșani a fost grav rănit în timp ce își desfășura activitatea de dirijare a traficului. Alexandru, în vârstă de 24 de ani, a fost lovit de un autoturism în timp ce îi făcea semn unui alt șofer să oprească. Acesta a suferit fracturi și leziuni la nivelul capului și a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București pentru îngrijiri medicale.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani au transmis că Alexandru se află într-o stare critică, iar colegii săi sunt alături de el în aceste momente dificile. Tragedia a cutremurat întreaga comunitate și a ridicat semne de întrebare privind siguranța polițiștilor rutieri în timpul serviciului.