O nouă veste șoc în lumea mondenă, asta după ce Antena 3 a anunțat că Oana Mizil, soția lui Marian Vanghelie, a fost agresată fizic de către fostul primar. Aceasta a ajuns la spital din cauza loviturilor primite de la acesta, iar pe numele lui Marian Vanghelie a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

În urmă cu doar câteva minute, Antena 3 a prezentat în exclusivitate o nouă veste șoc venită din lumea mondenă și ce are ca personaje pe Oana Mizil și Marian Vanghelie.

Se pare că fostul primar al Capitalei a lovit-o pe soția sa în urmă cu doar câteva zile, iar sâmbătă noapte Oana Mizil a ajuns la spitalul Elias, acolo unde a fost internată din cauza loviturilor dure primite de la Marian Vanghelie.

Potrivit sursei citate, doctorii de la spitalul Elias au fost cei care au anunțat poliția de cele întâmplate. Oana Mizil ar fi fost lovită în zona feței, dar și pe unul dintre brațe.

„La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.”, se arată în comunicatul poliției.

După ce poliția a fost alertată, organele legii au ajuns la spital, acolo unde au sesizat că într-adevăr Oana Mizil a fost lovită și că a fost săvârșită infracțiunea de violență în familie.

Polițiștii din Snagob au aplicat un formulat de evaluare al riscului în urma incidentului privind modalitatea de gestionare a cazului de violență domenstică, iar pe numele lui Marian Vanghelie a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Până în acest moment, Oana Mizil și fostul primar nu au fost audiați de oamenii legii, dar ordinul de protecție emis va fi prezentat instanției cu privire la prelungirea sa pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!