Băiețelul și-a dat ultima suflare acasă, după ce a fost înjunghiat de propria bunică.

O familie de români din Anglia și-a pierdut băiețelul într-un mod tragic, după ce bunica acestuia, în vârstă de 49 de ani, l-a ucis cu sânge rece, în timp ce părinții se aflau la muncă. Deși medicii au făcut tot posibilul pentru a-l salva, organismul micuțului de 5 ani nu a mai rezistat, din cauza rănilor.

Cum s-a întâmplat totul?

Potrivit The Sun, Mario, băiețelul ucis, fusese lăsat în grija bunicii la momentul tragediei, cât timp părinții se aflau la muncă. La câteva ore, când mama micuțului s-a întors de la serciviu, și-a găsit copilul înjunghiat, plin de sânge, cu multiple răni.

Ea a apelat imediat serviciul de ambulanță, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru cel mic, deși l-au resuscitat minute bune. În urma incidentului cutremurător, bunica lui Mario, în vârstă de 49 de ani, a fost reținută de anchetatori, pentru infracțiunea de omor.

Apropiații familiei au dezvăluit că aceasta nu era cunoscută cu afecțiuni psihice. Mai mult, se pare că nu era prima oară când femeiii îi fusese lăsat în grijă nepoțelul: „Bunica a fost arestată. Mama era la serviciu când s-a întâmplat, iar soțul ei la fel. Ea a fost ultima persoană care l-a văzut pe băiat. Nimeni nu poate înțelege cum a ajuns să aibă un cuțit în mână.

Pur și simplu nu știm de ce a făcut asta.”, a declarat un apropiat al familiei lui Mario, pentru sursa citată. „Am auzit țipete, strigăte, iar mama a dat năvală-n magazin spunând că băiatul ei a fost atacat. Urla: «copilul meu, copilul meu», și spunea în mod repetat «chemați poliția». Era într-o mare suferință, așa cum vă puteți imagina. A fost un coșmar.”, a povestit un vecin al familiei.

Părinții băiețelului nu-și pot reveni din acum din șoc, după ce și-au pierdut singurul copil: „Fiul nostru, a fost cel mai frumos copil din lume. Era un băiat foarte fericit. Zâmbea mereu, de când se trezea și până se culca. Avea atât de multă energie, îi plăcea să danseze și să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră, este totul pentru noi.”, a mărturisit tatăl lui Mario, pentru aceeași sursă.

Vestea că Mario s-a stins din viață a căzut ca un trăsnet peste rudele din România, care nu-și pot explica nici acum gestul macabru al bunicii. Părinții micuțului au decis ca după finalizarea anchetei să aducă trupul copilului în țară, pentru a fi înmormântat.

Femeia de 49 de ani, care l-a înjunghiat pe băiețel, a fost internată într-o clinică de psihiatrie și urmează să fie supusă unui examen de specialitate. Medicii vor să vadă dacă ea avea sau nu discernământ în momentul în care s-a năpustit asupra nepotului ei.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<