Un caz cu adevărat cutremurător a avut loc într-un sat din județul Dolj! Și-a omorât concubina, după care s-a spânzurat în podul casei!

Crimă cutremurătoare în comuna Mischii, din județul Dolj! Un bărbat a recurs la un gest înfiorător și nimeni nu știe de ce. Doljeanul și-a omorât cu sânge rece concubina, în vârstă de 49 de ani, iar mai apoi s-a spânzurat în podul casei, unde aceasta locuia împreună cu copilul și cu mama ei.

Oamenii legii au fost alertați prin apel la 112 de un tânăr, cu privire la faptul că a găsit un bărbat spânzurat. 

Oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au găsit o femeie decedată și un bărbat, de 50 de ani, spânzurat.

“În cursul acestei zile, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112, de un tânăr de 27 de ani, din comuna Mischii, cu privire la faptul că a găsit un bărbat spânzurat. La faţa locului, în interiorul locuinței a fost găsit cadavrul unui bărbat 50 de ani şi o femeie decedată în vârstă de 49 de ani. La faţa locului a fost mobilizată o echipă de cercetare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, efectuându-se cercetări pentru stabilirea situaţiei de

fapt”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj. 

Vecinii sunt terifiați: ”Nimeni nu-și explică”

Cei doi erau concubini de o bună vreme. Femeia, omorâtă într-o fracțiune de secundă, lucra la CFR. Cuplul era cunoscut de vecini, care spun că erau oameni liniștiți.

Culmea, în special, tocmai soțul. Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat.
Nimeni nu a auzit nimic

”Aseară au fost la un grătar, totul bine, ok, frumos, așa au spus nepoții lor…A fost totul în regulă, azi noapte nu știu ce s-a întâmplat, peste tot era numai bine între ei. Cei doi stăteau la etaj, acolo au fost găsiți. M-a anunțat copilul. Mi-a zis să vin acasă…nimeni nu-și explică, pentru că peste tot era lapte și miere. Așa spunea ea. N-am auzit că el ar fi fost mai gelos. Sub nicio formă”, a spus o cunoștință a cuplului.

O altă vecină mărturisește că o știa pe femeie, pentru că mergea deseori la ea în vizită. Pe bărbat, însă, nu-l cunoștea. ”Am văzut o Salvare și o mașină scria Pompieri pe ea…pe vecini îi cunosc, ea era de treabă, venea pe la noi, vorbeam. Pe el nu l-am văzut de multe ori de aproape. L-am văzut ieri, la poartă, că făcea treabă, punea niște table pe porți. N-am auzit să se certe”, a spus o vecină.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<