Narcisa Birjaru este prima femeie care a câștigat Chefi la Cuțite. Tânăra a avut o reacție surprinzătoare, pentru că nu se aștepta să câștige marele premiu.

Mesajul lui Cătălin Scărlătescu pentru Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite 2021

Cătălin Scărlătescu i-a fost mentor Narcisei. Tânăra a declarat încă din audiții că preferatul ei este Chef Cătălin, iar când a văzut că a luat trei cuțite i-a mărturisit pentru prima oară dragostea.

„Te iubesc, chef Cătălin”, a spus tânăra când a primit trei cuțite în audții. Iată că acum Narcisa l-a făcut mândru pe bucătarul ei preferat.

A câștigat Chefi la Cuțite sezonul 9 și este prima femeie care ia marele premiu din istoria show-ului.

A fost o finală cu multe emoții și trăiri. Cătălin Amarandei de la albastru, Elena Matei de la verzi și Narcisa Birjaru de la echipa mov au gătit un meniu a la carte pentru jurați.

Ei au gătit trei feluri de mâncare: antreu, fel principal și desert. Se pare că desertul Narcisei i-a dat pe spate pe jurați, la fel cum a făcut-o și felul principal: un mușchi de vită cu sparanghel, sos și elemente de cartof dulce.

A țipat, a sărit, a plâns și i-a mărturisit din nou lui Chef Cătălin că îl iubește. Când a auzit că a câștigat finala, Narcisa Birjaru s-a declarat șocantă.

Chef Scărlătescu a ținut să precizeze câteva aspecte despre Narcisa, având în vedere că mulți au subestimat-o din cauza etniei sale.

Mesajul lui Cătălin Scărlătescu pentru Narcisa Birjaru

El a felicitat-o și a spus că este tare mândru de ea, mai ales că este foarte muncitoare și învață foarte repede.

„Sezonul 9 mi-a depãsit toate asteptãrile. Pentru prima datã în istoria @chefilacutite o femeie a reusit sã obtinã trofeul! Bravo, Narcisa! Te felicit!

În Narcisa am simtit cea mai mare luptã de-a lungul sezonului. Am simtit cã ar face orice ca sã învete mai mult, sã se autodepãseascã, sã câstige. Este un om care a muncit extrem de mult ca sã ajungã aici, un om care nu are multã încredere în fortele proprii, dar un om care dã un gust fabulos mâncãrii.

Narcisa, te-ai nãscut sã gãtesti! Sã nu lasi pe nimeni sã îti ia asta”, a scris Cătălin Scărlătescu pe Instagram.

El a mai spus că îi felicită pe ceilalți finaliști și i-a transmis lui Cătălin Amarandei că este un bucătar desăvârșit. Cât despre Elena, celebrul bucătar i-a apreciat determinarea de care a dat dovadă.

Le-a transmis tuturor să nu subestimeze pe nimeni, reamintind despre cuvintele pe care le-a spus și în finala privind etnia Narcisei și faptul că nu este mai prejos decât bucătarii care cunosc tehnici de lucru avansate.

„Sunt mândru de tine si mândru de echipa care ti-a dat putere sã câstigi trofeul! Vã multumesc tuturor! Felicitãri si celorlalti finalisti!

Cãtãlin, esti un bucãtar desãvârsit. Ai ridicat nivelul în bucãtãria noastrã! Elena, ti-am spus-o si o repet. Determinarea ta poate sã mute muntii!

Vã felicit si mã bucur cã v-am cunoscut! Si ca un ultim cuvânt… nu subestimati pe nimeni. Ne vedem in #sezonul10… unde o sã am statuie! 😁💜”, a a mai scris juratul de la Chefi la cuțite.

Citeste si: Afla cum poti sa platesti mult mai putin la factura ta de curent. Este gratis!