ŞOCANT! Miliardarul român care le-a TRANSMIS angajaţilor să nu se vaccineze: ”Vreţi să nu mai faceţi…”

FCSB a fost din nou lovită în plin de COVID-19, însă patronul clubului, Gigi Becali, nu consideră că vaccinarea este o soluţie optimă.

Totul are loc pe fondul deciziei lui Gigi Becali de a refuza, in nume propriu, vaccinarea. Mai puţin de 10% dintre jucătorii legitimaţi la FCSB sunt vaccinaţi.

Becali, insă spune că nu le-a interzis, doar i-a avertizat in legătură cu anumite aspecte.

„Eu am vrut sa mă retrag din viaţa publică, dar este cam imposbil. Eu am intrat la Realitatea, dar eu nu voiam sa intru. Am zis ca ei mă întreabă de fotbal, iar eu le zic de vaccin, ei întreabă una, eu le zic alta.

Eu nu spun chiar toate, dar spun si eu pentru oamenii care mă iubesc, care sunt luminaţi, să nu facă vaccinul. Cum alţii îndeamnă şi nu te lasă să faci aia, aia, şi noi avem o opinie. Nu vreau înainte să spun, dar am nădajde.

Eu nu am dat ordin, că nu sunt sclavi. M-au întrebat: „Facem vaccin?” Eu le-am zis: „Dacă vreţi să nu mai faceţi copii, faceţi vaccin. Dacă vreţi peste 4-5 ani să aveţi nişte boli autoimune, faceţi vaccin!”.

Este părerea mea. Eu îi cred pe cei care spun că vaccinul va crea probleme mari. Nu va mai spun altele, că modifica ADN-ul, ca nu mai eşti om, eşti trans-om.

Haideţi să vedem finalul, noi vom fi naţiune imunizată naţional şi să vedem popoarele peste 2-3 ani. Eu vorbesc despre echipa mea, că nu se vaccineaza, iar lumea daca vrea sa ma creadă bine”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali nu vrea sub nicio formă să se vaccineze împotriva noului coronavirus şi susţine că se fereşte de cei care s-au imunizat.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<