S-a dat alarma în județul Sibiu, după ce în urmă cu o zi o fată de 13 ani a fost răpită de mai mulți indivizi chiar din fața casei.

Minora a fost băgată cu forța într-o mașină, după care autoturismul a gonit-o la fugă. 

Poliția e în alertă, asta după ce ieri o fată de 13 ani a fost răpită din fața casei, din localitatea Tălmaciu, Sibiu, de patru bărbați. O mașină de culoare albă a oprit în fața imobilului în care aceasta locuia, după care au intrat în curte și au luat-o pe sus.

Căldărar Maria a fost luată cu forța de indivizi și urcată în mașină și nimeni nu știe cine sunt persoane necunoscute care au recurs la asemenea gest.

Mai multe echipaje s-au deplasat la fața locului pentru a identifica numărul de înmatriculare al autoturismului, iar acum încearcă să dea de indivizii care au comis fapta.

„La data de 9 februarie, în jurul orei 21,20, a fost sesizată răpirea unei minore, în vârstă de 13 ani, Căldărar Maria, din localitatea Tălmaciu, judeţul Sibiu. Din cercetări a reieşit că minora, în timp ce se afla în curtea unui imobil din localitatea Tălmaciu, a fost luată cu forţa de patru persoane necunoscute şi introdusă într-un autoturism de culoare alb, marca BMW, după care s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută”, se arată în mesajul postat de Poliția Română.

Poliția Română a mai anunțat pe pagina de Facebook că a fost declanșat mecanismul ”Alertă răpire copil”, iar toți cei care știu informații despre minoră sau despre bărbații care au răpit-o trebuie să apeleze de urgență 112.

Tot mai mulți minori dispăruți în ultima perioadă

În ultimele săptămâni tot mai mulți minori au fost dați dispăruți de familie. Aceștia fie nu s-au mai întors acasă, fie au dispărut chiar în momentul în care se aflau la școală.

Este cazul și lui Pătru Mario, un copil de 9 ani care nu a mai fost găsit la stânga din Oravița, acolo unde acesta locuia.

Mama copilului e devastată și speră la o minune și ca acesta să se întoarcă acasă. Poliția încearcă să-l găsească pe minor și au fost în locurile din apropiere unde aceasta ar fi putut să se piardă.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<