Antoanela, atacatoarea Mirelei Vaida, se plimbă nestingherită pe străzile din Capitală, alături de complicea ei, Lămâia. Ce se întâmplă în aceste momente cu femeia?!

Atacatoarea Mirelei Vaida, văzută pe străzile din Capitală
Antoanela se pare că a fost eliberată din spital și a fost văzută, alături de Lămâia, la o biserică.
La scurt timp, cele două femei au mers în Capitală, unde au fost văzute de alți cetățeni într-un supermarket. Ba chiar mai mult de atât, aceasta chiar ar pregăti un nou atac.

Un fost angajat al Gării de Nord susține că în spatele acestui scandal ar sta, de fapt, o femei pe nume Veronica, care poate să comande orice persoană din Gară.

„Veronica poate să comande orice persoană din Gară.

Presupusa complice a Lămâii locuiește mai mult în Gara de Nord. Nu este din Iași, este din Bârlad. Toate sunt în gară, și Lămâia și Veronica. Veronica a influențat-o pe Lămâia să atace la Acces Direct. Au perioade când sunt agitate se iau de persoane din senin. Fură, practică prostituția. O cunoaște toată Poliția, toată paza. Ele sunt separat, nu fac parte dintr-o rețea.”, a spus angajatul CFR.

În continuare, omul a mai declarat că Veronica și Lămâia dorm în sălile de așteptare. Cele două chiar se dau cu binișorul pe lângă agenții de pază pentru a primi protecție.

„Veronica și Lămâia dorm în sălile de așteptare de la clasa I sau a IIa. Am căutat-o pe peron nu era. Unii spun că au văzut-o acum două zile. Dar eu acum 2-3 ore am văzut-o pe peron. Nu se ascunde, sunt foarte șmechere. Agenții de pază au spus că este foarte serviabilă, cu cafea, prăjituri ca să fie protejată. ”, a mai spus angajatul CFR.