Mirela Vaida a fost amenințată și agresată în direct. Vedeta povestea după episodul șocant că a depus o plângere la Poliție.

Mirela Vaida s-a întâlnit cu agresoarea de la Acces Direct

Acum, cazul a ajuns la judecători, după ce prezentatoarea de la Antena 1 a contestat ordonanța prin care dosarul de tentativă de omor a fost clasat.

Șocată de decizia procurorilor, vedeta a decis să o conteste, spunând că agresoarea ei a vrut să o omoare, în clipa în care a aruncat cu o cărămidă în ea.

Acum, Mirela Vaida și agresoarea ei, Antonela Grigoraș, urmează să se întâlnească săptămâna viitoare în fața judecătorilor pentru a își spune fiecare varianta de poveste.

Reamintim faptul că Mirela Vaida a fost atacată în direct, în timp ce citea de pe prompter, de o femeie dezbrăcată complet care a reușit să pătrundă în platoul Acces Direct.

Agresoarea a venit în fugă spre prezentatoare și a început să îi reproșeze lucruri, aruncând cu o piatră spre ea. Din fericire, vedeta s-a ferit și colegii ei au intervenit pentru a o imobiliza pe femeie.

„Tot timpul spune că i-am furat banii, ba că-mi ia capul, ba că-mi taie gâtul. Astea sunt amenințări. Chiar nu se sesizează nimeni? Procurorul a întors dosarul și a zis doar pentru distrugere, adică atât, distrugere.

A zis că bolovanul nu-mi nimerea mie capul. Cred că procurorul în capul lui zice: Vă victimizați cam mult. Femeia ce a făcut? A intrat și ea și a dat un bolovan. Așa și? V-a nimerit? Nu! Hai, pa, că am altă treabă! Nu e reținută nici măcar pentru amenințare, eu am cerut pentru tentativă de omor”, a spus Mirela Vaida, la Acces Direct.

Mirela Vaida a rămas cu traume după atac

Agresoara Mirelei Vaida fusese externată de la Spitalul de boli psihice Alexandru Obregia. Mirela Vaida a rămas cu traume după incidentul care i-a pus în pericol viața.

În plus, vedeta spune că anterior agresiunii a primit mai multe mesaje de amenințare.

„Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă.

Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului.

Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru-pietroaie pregătite acolo în spate la intrare”, spunea Mirela Vaida după atac.

Citeste si: Afla cum poti sa platesti mult mai putin la factura ta de curent. Este gratis!