Mirela Vaida nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai îndrăgite și iubite prezentatoare TV de la noi din țară.

Deși toată lumea o cunoaște pe diva din fața micilor ecrane, puțini sunt cei care o știu pe blondină în perioada adolescenței, dar mai ales, notele cu care vedeta a luat examenul maturității.

În plus, postarea inedită a venit însoțită de un mesaj emoționant. Vedeta și-a amintit de perioada Bacalaureatului și le-a povestit tuturor despre momentul în care a mers să-și vadă notele la avizier.

”Bacalaureatul, in vremea mea, era, cred, mai dur ca acum! Si avizierul cu notele si numele afisate era “neiertator”!

Am avut noroc de profesori severi care m-au pus cu burta pe carte! Si carora le multumesc azi! Dau timpul inapoi cu 19 ani!! Si as lua-o de la capat, fara sa schimb nimic! ”, a scris blondina.

”Chiar m-au năpădit amintirile”

Unde mai puneți că frumoasa prezentatoare TV a obținut media finală ca cea a lui Selly? Ce să mai, Mirela Vaida, exemplu demn de urmat pentru toate generațiile!

”Acum am aflat ca am aceeasi medie ca a vloggerului Selly!  Chiar m-au napadit amintirile! Multumesc doamnei diriginte Belta Magda!!”, a adăugat ea. scrie spynews