Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii "Acces Direct", este considerată una dintre cele mai iscusite prezentatoare TV din România. Deși are o familie numeroasă, fiecare membru al familiei sale a fost încurajat să urmeze pasiunile lor. Cu toate acestea, soțul Mirelei Vaida are o pasiune care nu este chiar pe gustul prezentatoarei TV: motocicletele. În ultima postare de pe rețelele de socializare, Mirela Vaida își arată noile "jucării" ale soțului său, o motocicletă care ar putea face orice pasionat de adrenalină să se înverșuneze de invidie. Cu toate acestea, Mirela Vaida este dispusă să facă compromisul de a "suporta" motocicleta, strict pentru că își iubește enorm soțul.
[read more]
Cum decurge relația dintre Mirela Vaida și soțul ei

Mirela Vaida și soțul său, Alexandru Vaida, au un program extrem de încărcat, așa că cei doi sunt de multe ori puși în situația de a petrece foarte puțin timp împreună. De cele mai multe ori, momentele lor împreună se rezumă la minutele petrecute la micul dejun și la drumul pe care trebuie să îl facă pentru a-i duce pe cei mici la școală, pentru că fiecare adoarme pe unde apucă.

Într-un podcast găzduit de Valentin Sanfira, Mirela Vaida a mărturisit că, din cauza programului lor încărcat, se întâmplă să doarmă separat de soțul său și să se întâlnească doar dimineața devreme, atunci când își duc copiii la școală. Cu toate acestea, Mirela și Alexandru își fac timp să petreacă împreună atunci când programul lor o permite.

Pasiunile fiecărui membru al familiei

Mirela Vaida este o mamă mândră care încurajează pasiunile fiecărui membru al familiei sale. De exemplu, fetița sa este pasionată de pian și își dedica mult timp studiului instrumentului muzical. Într-un interviu acordat pentru revista VIVA!, Mirela Vaida a declarat că își dorește ca fiecare membru al familiei să își urmeze pasiunile, deoarece sunt importante pentru dezvoltarea și fericirea lor.

În același timp, soțul Mirelei Vaida are o pasiune pentru motociclete, care nu este împărtășită de întreaga familie. Cu toate acestea, Mirela Vaida este dispusă să facă compromisul de a "suporta" pasiunea soțului său, deși nu este una dintre preferințele sale.

Concluzie

Într-o lume agitată în care programul este încărcat și timpul petrecut cu familia este limitat, Mirela Vaida și soțul său Alexandru învață să facă compromisuri și să se întâlnească în momentele de timp liber pentru a-și petrece timpul împreună. Este important să încurajăm și să susținem pasiunile celor dragi, chiar dacă nu sunt împărtășite de întreaga familie.
[/read]