Oana Roman a mers la mormântul unui prieten drag.

Vedeta nu se teme să-și arate latura sensibilă și împărtășește multe lucruri personale din viața ei.

Oana Roman a mers la mormântul unui prieten drag. Bărbatul a murit în urmă cu 14 ani

Oana Roman este o vedetă asumată, care s-a arătat de multe ori vulnerabilă în fața publicului, atât când a fost vorba de furie, cât și când tristețea este cea care o cuprinde. Nu se teme să-și arate latura sensibilă și împărtășește multe lucruri personale din viața ei.

Recent, fosta prezentatoare TV a făcut o ”vizită de suflet” la mormântul unui prieten drag, iar momentul a emoționat-o profund. În 2007, Oana Roman a pierdut un prieten drag pe care îl plânge și astăzi. Vedeta nu putea să lasă să treacă ziua în care se împlinesc 14 ani de când bărbatul a părăsit această lume, motiv pentru care a făcut o vizită la mormântul lui. Momentul a fost copleșitor, fiica lui Petre Roman vorbind cu lacrimi în ochii despre cel care a plecat mult prea devreme dintre cei vii.

Ziua a început cu emoții puternice pentru Oana Roman. Înainte să meargă la muncă, vedeta a avut ceva foarte important de făcut. O ”vizită de suflet” a avut prioritate astăzi pentru brunetă, iar cei care o urmăresc în mediul online au văzut cât de importantă a fost pentru ea.

„Mă duc să fac o vizită de suflet. Mă duc să stau de vorbă cu un înger. Astăzi se împlinesc 14 ani de când a plecat și mă duc să vorbesc cu el”, le-a împărtășit, cu ochii în lacrimi, Oana Roman urmăritorilor ei de pe Instagram.

Deși nu a dezvăluit despre cine este vorba, aparent este un bărbat care a murit de tânăr și care i-a fost foarte apropiat Oanei. Vedeta a publicat o imagine chiar de la mormântul lui. Se pare că vedeta nu a fost singura care i-a făcut o vizită în această zi. Alături de aranjamentul floral superb adus de ea apare un altul și mai multe candele aprinse.

Implicată în multe proiecte, cu o mamă bolnavă și o familie de care trebuie să aibă grijă, Oana Roman a ajuns în momentul în care a pierdut controlul. În urmă cu puțin timp, vedeta a avut un atac de panică și le-a dezvăluit incidentul neplăcut urmăritorilor ei de pe Instagram. Aceasta trebuia să ajungă după prânz la coafor, dar și-a anulat programarea în ultimul moment. Chiar pe drum spre salon, aceasta a suferit un atac de panică intens și a trebuit să renunțe la tot ce avea în plan, pentru a avea grijă de sănătatea ei.

”N-am mai ajuns la coafor. Am făcut un atac de panică pe drum, așa cum n-am mai făcut de ani de zile. Oboseală, gânduri, stres, multe proiecte. Casă, copil, Marius, mama. De toți am grijă, pentru că ei sunt prioritari. Doar că uit să am grijă de mine! Sau nu am grijă de mine destul. Și nici nu aștept să aibă alții grija mea”, a scris Oana Roman.