Monica Pop critică măsura certificatului de vaccinare și spune că aceasta nu folosește la nimic. Medicul consideră că măsura este discriminatorie, iar condiționarea pentru persoanele vaccinate nu este normală, fiindcă un act medical nu poate fi impus.

Monica Pop, despre certificatul de vaccinare: Nu folosește la nimic!

”Eu consider că spectatorii ajung să poarte mască şi să fie distanţaţi, aşa cum se preconizează, fiind vorba de numai 30% din numărul de locuri, pentru că certificatul de vaccinare nu foloseşte la nimic în sensul acesta”, a declarat Monica Pop la Antena 3.

Medicul explică faptul că orice persoană vaccinată se poate infecta cu coronavirus, fiindcă vaccinul are un alt scop, și anume să îl determine pe cel care se infectează să facă o formă mai ușoară a bolii. Așadar, spune medicul, dacă un vaccinat se poate infecta oricând, la ce folosește un certificat de vaccinare? Orice om infectat, fie că este vaccinat, dacă intră într-un loc unde sunt mai multe persoane le poate infecta, mai spune medicul.

Monica Pop: Vaccinul nu te ferește de boală!

Din datele oficiale de la INMS, citate de Monica Pop, peste 25.000 de oameni vaccinați s-au infectat cu coronavirus. Ea spune că vaccinul nu te păzește de boală, iar cel care se infectează poate transmite imediat mai departe virusul, poate în proporție mai mică decât o persoană care a făcut boala, însă ce este important este că poate transmite virusul.

„Deci, este total anormal. Şi după părerea mea, ar trebui, dacă ţin chiar atât de tare la lucrurile astea, să facă teste gratuite. Teste gratuite de salivă, de exemplu”, a mai declarat Monica Pop.

Monica Pop rupe tăcerea: Vaccinul anti-COVID nu te ferește de boală! Populația nu a fost informată corect

Din punctul său de vedere, distanțarea și portul măștii de protecție ar fi de ajuns pentru ca oamenii să poată merge la teatru, de exemplu. Totuși, Monica Pop atrage atenția: vaccinurile au salvat omenirea, însă a menționat că nu în modul folosit de autoritățile române. Ea recunoaște că a avut o reținere vis-a-vis de acest vaccin fiindcă este dezvoltat nou și nu are foarte multe informații despre el.

De asemenea, specialista acuză faptul că populația nu a fost foarte bine informată cu privire la imunizare, nici despre reactiile adverse, care sunt total diferite față de cele care au fost prezentate, chiar dacă nu sunt dese.