În urmă cu patru ani, România își pierdea o mare actriță, Stela Popescu. La moartea ei, sute de oameni plângeau la catafalcul ei, iar azi, doar un bărbat îngrijeste mormântul. Într-un reportaj realizat de FANATIK, descoperim că mormântul artistei nu mai primește vizitatori decât ocazional, iar Stela Popescu pare să fie uitată de către mulți.

[read more]

Lipsa de interes a publicului față de mormântul Stelei Popescu

După o carieră de peste 50 de ani, Stela Popescu a câștigat inimile multor români. Filmul, teatrul și cupletele sale au făcut să râdă o lume întreagă, iar la moartea ei, s-au adunat sute de oameni pentru a-i aduce un ultim omagiu. Cu toate acestea, acum, mormântul îi este vizitat doar ocazional. Fotografiile realizate recent de FANATIK arată că mormântul artistei este într-o stare de neglijență. Crucile de lemn sunt putrede și încep să se desprindă, iar fotografiile au început să se decoloreze.

Un bărbat îngrijește mormântul Stelei Popescu

Un bărbat, ale cărui soție este înmormântată în apropiere, este singurul care îngrijește mormântul Stelei Popescu. De cel puțin trei ori pe săptămână, acesta merge la mormântul soției sale și face curat. În memoria Stelei Popescu, dă cu mătura și pe la ea și mai pune câteva flori în ghiveci. Într-un interviu acordat pentru FANATIK, bărbatul a declarat: "Nu am cunoscut-o decât de la televizor, dar măcar atât merită, să nu fie uitată".

Mormântul Stelei Popescu, întreținut cu efort

Deși bătrânul îngrijește mormântul, restul lucrurilor par a fi lăsate în paragină. Crucile de lemn sunt prinsa cu tricolorul zdrențuit, iar fotografiile încep să se decoloreze. Mormântul artistei pare să fie uitat de către mulți, iar prezența bărbatului singuratic este singura dovadă de respect față de memoria Stelei Popescu.

Concluzie:
În concluzie, mormântul Stelei Popescu pare să fie uitat de către mulți, iar prezența bărbatului singuratic este singura dovadă de respect față de memoria actriței. După o carieră impresionantă de peste 50 de ani, Stela Popescu merită mai mult decât să fie uitată. Este important să ne amintim de contribuția ei la cultura românească și să o onorăm prin vizite la mormântul ei și prin îngrijirea acestuia.

[/read]