Roxana Nemeș și-a dorit tot timpul să fie vedetă, iar pentru asta a făcut multe compromisuri de-a lungul timpului. Ea a cântat de mică, a participat la concursuri de Miss, iar la un moment dat a devenit iubita celebrului impresar Radu Groza. Din acel moment a explodat și cariera ei artistică.

Lucrurile au stagnat pentru ea în momentul în care s-a despărțit de cel care a făcut-o celebră. Presa a scris că din răzbunare, acesta i-a blocat toate contractele. Se pare că Roxana Nemeș avea o relație paralelă chiar cu Călin Hagima, cel cu care s-a și căsătorit în urmă cu câteva zile. Cei doi au negat apropierea la început, dar treptat și-au asumat povestea de iubire.

În anul 2015, cei doi formau un cuplu, dar s-au despărțit peste doi ani, când el a ales-o pe Rocsana Marcu în locul ei. Trebuie menționat că omul de afaceri Călin Hagima este foarte bogat. El deține o firmă de producție video, dar are conturile pline. Astfel că în ultimii șapte ani i-a oferit Roxanei Nemeș o viață de prințesă.

De ce s-a căsătorit Roxana Nemeș cu Călin Hagima

A cerut-o în căsătorie în anul 2019, dar abia acum au oficializat relația din cauza pandemiei. Fosta concurentă de la Survivor România a postat imagini de la cununie pe rețelele de socializare și mulți au lăudat-o. Însă au fost și multe voci critice, care au acuzat-o că s-a căsătorit cu Călin Hagima pentru bani.

„A fost obligată să facă acest pas pentru a putea trăi în luxul cu care este obișnuită. Ea nu și-ar permite vacanțe scumpe sau hainele pe care le poartă acum. Contractele ei sunt relativ modeste. Probabil nu și-ar permite nici măcar un sfert din câte îi oferă Călin. De aceea îl și iubește. Pentru tot ceea ce i-a oferit și îi oferă”, a declarat o sursă din anturajul cuplului pentru VoxBiz.ro.