În ultima sa declarație, artistul spune că românii sunt un popor de melci, fiindcă ei au ales politicienii și nici nu ies să se bată pentru că le-a fost interzis dreptul la muncă.

Actorul spune că autoritățile au interzis dreptul a zeci, sute de mii de categorii sociale, invocând un alt drept și anume cel la sănătate.

Mugur Mihăescu: Suntem un popor de melci

„Tu te-ai împrumutat de 100 de miliarde și nu ai găsit 500 de milioane să salvezi o industrie de un milion de oameni. Sunt un milion de oameni, din industriile pe orizontală, afectați de așa ceva. (…) De restul un milion cărora le-ai interzis dreptul la muncă și apoi îi arăți cu degetul (…)” spune revoltat Mugur Mihăescu.

Mai mult, el susține că a fost închis de autorități fiindcă are două jaluzele și o copertină retractabilă de pânză, spunând că nu are cu cine să vorbească, fiindcă indiferent de cât se vorbește, „melcii își merită conducătorul”.

Mugur Mihăescu este de părere că politicienii au interzis dreptul la muncă, la educație, la sănătate, fiindcă nu au fost în stare să facă niște reguli elementare. Actorul spune că nimeni nu i-a văzut pe specialiștii aceia care recomandă restricțiile dure.

Mihăescu: Nu au fost în stare să facă reguli elementare

„Nimeni nu a zis somitatea asta, plus somitatea asta, plus somitatea asta, plus somitatea asta plus vreo două somități din țările lovite de paranoia asta și care nu au știut, uite cu ăștia ce au zis asta am făcut noi”, a spus actorul Mugur Mihăescu, la Sinteza zilei, informează antena3.ro

Nu este prima dată când artistul îi critică rău pe politicieni. În urmă cu aproximativ o lună, Mugur Mihăescu spunea că după un an în care am fost obligați să respectăm acele măsuri de protecție, la secțiile de terapie intensivă sunt internate tot 1.000 de persoane.

Ce crede Mugur Mihăescu despre regulile de restricție

Indiferent că am fost închiși în case, sau lăsați liberi, la ATI tot sunt pacienți grav bolnavi explica actorul. Mugur Mihăescu mai declara că atât timp cât oamenii folosesc mijloacele de transport în comun, iar mall-urile sunt aglomerate zi de zi, atunci când este vorba de a închide ceva, autoritățile se concentrează doar pe HoReCa.

Mugur Mihăescu dă de pământ cu politicienii: Noi i-am ales. Suntem un popor de melci

De asemenea, el i-a luat apărarea și medicului Flavia Groșan, criticată dur pentru opiniile sale despre coronavirus. Referindu-se la cazul medicului Flavia Groșan, artistul a spus că orice om care în prezent se opune „normalității” stabilite de autorități va fi criticat.

El a declarat la Antena 3 că în acest moment, orice persoană care nu intră în ordinea pe care au impus-o guvernanții ca fiind normalitate nu există. El spune că autoritățile încearcă să se „scoată”, fiindcă vor să aibă o justificare „a nenorocirii care au făcut-o la adresa întregii populații de pe planeta asta”.