Andreea Tonciu spune adevărul despre Survivor România 2022, după ce a fost eliminată din competiție.

Vedeta nu s-a putut obișnui cu condițiile grele de trai din junglă și, odată ajunsă acasă, a dezvăluit cu ce se confruntă concurenții rămași în competiție.

Faimoșii au mai rămas fără un concurent, după ce au pierdut și cea de-a doua probă de imunitate. Andreea Tonciu a fost cea eliminată. Deși înainte de a ajunge în Republica Dominicană a declarat că este hotărâtă să le arate oamenilor de acasă o altă “Andreea”, ea nu a făcut față momentelor dificile din camp.

De altfel, au izbucnit și conflicte între ea și ceilalți coechipieri, care au decis într-un final să o propună spre eliminare. Publicul însă a fost cel care a decis că este mai bine ca drumul Andreei Tonciu la Survivor România să se oprească aici.

Ajunsă acasă, la familia ei de care i-a fost extrem de dor, Andreea Tonciu a vorbit despre experiența de la Survivor România. Ea a subliniat că tot ce se vede la TV este real și că, într-adevăr, concurenții nu primesc mâncare în plus, așa cum ar crede unii.

„A fost cea mai grea experiență pe care am avut-o până la acest moment în viața mea. Tot ceea ce ați văzut și vedeți pe TV este real, iar asta este incredibil. De la lipsa hranei la dormitul pe insulă, de la jocurile dificile la momentele când aveam discuții interminabile între noi, le-am trăit pe toate. Și am rămas aceeași Andreea care nu a tăcut când a avut ceva de spus sau care a știut să spună atunci când nu a mai putut.

Am slăbit deoarece nu am avut mai nimic de mâncare, știți că nu a fost o perioadă ușoară pentru Faimoși. Dar mai departe de kilogramele în minus, experiența asta m-a învățat foarte multe despre mine”, a mărturisit Andreea Tonciu.

Ea a mai declarat că Survivor România nu este primul reality-show la care a participat, dar de departe a fost cel mai dificil.

„Eu nu am fost la primul reality-show acum. De-a lungul anilor am avut parte de mai multe provocări, dar nici una atât de dificilă. Așa că nu aș putea compara Survivor cu alte emisiuni de tip reality-show la care am fost. Eu oricum nu spun niciodată… niciodată! Vedem ce-mi rezervă viața mai departe.”, a declarat vedeta de TV, pentru Click.ro.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<