Bianca Comănici, câștigătoarea show-ului Puterea Dragostei, a împlinit frumoasa vârstă de 22 de ani.

Aceasta a avut parte de o surpriză neașteptată din partea unei persoane dragi. Este vorba despre Andreea Mantea, care i-a transmis un mesaj emoționant, iar Bianca nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Bianca Comănici a împlinit recent frumoasa vârstă de 22 de ani. În această zi specială, câștigătoarea primelor două sezoane ale emisiunii Puterea Dragostei a avut parte de numeroase surprize. Ba chiar, aceasta a primit un mesaj la care nu se aștepta din partea Andreei Mantea, care a fost prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei. Drept urmare, cele două au mai multe amintiri frumoase care le leagă.

Bianca Comănici nu a putut să își stăpânească lacrimile în momentul în care a auzit ce mesaj emoționant i-a transmis Andreea Mantea. Fosta prezentatoare de la Puterea Dragostei i-a transmis Biancăi să fie puternică în continuare.

De asemenea, Andreea Mantea a vut mai multe sfaturi pentru Bianca Comănici și i-a transmis să se bucure de toate lucrurile frumoase pe care i le rezervă viața.

„La mulți ani, suflet frumos, copil bun! Ești o puternică, o frumoasă, o luptătoare. Ai reușit extrem de multe lucruri în această viață. Să nu lași garda jos.

Atenție la ce îți spun. Nu mai pune la suflet nimic din ce este pe acest pământ. Acest pământ este făcut din lucruri frumoase și urâte. Noi trebuie să ne hrănim sufletul cu cele frumoase. De ce îți zbați capul cu cele urâte? De ce îți pierzi timpul? Te cert de ziua ta, iartă-mă! Sunt atâtea lucruri frumoase în această lume de care tu trebuie să te bucuri. Pleaba se scutură cum bate vântul. Tu ești o stâncă! Sper să ți se îndeplinească toate dorințele și să ne vedem cu bine’, i-a transmis Andreea Mantea Biancăi Comănici, potrivit wowbiz.ro.

Bianca Comănici: „Ești un om foarte special pentru mine’

Bianca Comănici a fost profund emoționată s-o revadă pe Andreea Mantea, așa că nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. „Nu mă așteptam absolut deloc! Îți ulțumesc, Andreea!’, a spus printre lacrimi Bianca Comănici.

„Dacă m-ai fi intrebat acum patru cinci ani dacă o să pot să țin atât de mult la un om ca tine, nu mi-as fi imaginat. Ești un om foarte special pentru mine, chiar dacă nu știu să o arăt sau o să o spun. Te iubesc pentru om frumos care ești și pentru tot ce ai făcut pentru mine. Tot ce m-ai învățat și pentru ceartă, pentru tot. Nu știu dacă o să pot să îți mulțumesc vreodată’, a spus Bianca Comănici.

Andreea Mantea a fost și ea emoționată până la alcrimi de cuvintele Biancăi. „Acum mă faci tu pe mine să plâng… Trebuie să te iubești pe tine! Ești foarte importantă! Nu vreau să te mai văd că plângi. trebuie să fii fericită!’, a mai spus Andreea Mantea.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<