Claudia Puican și Armin Nicoară  își doresc enorm să construiască o familie, însă au probleme de ordin medical.

Aceeștia au apelat deja la specialiști pentru a-i ajuta să conceapă un copil.

,,Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mica problema, el având diabet de la vârsta de 15 ani, ma gândesc ca de aici este problema.’, a mărturisit Claudia Puican.

Armin Nicoară a confirmat spusele Claudiei și consideră că ar trebui să aibă un regim alimentar mai strict pentru a putea deveni tată. Acesta i-a mărturisit medicului specialist de ce nu respectă alimentația impusă de diabet.

,,La mine este o mică problemă pentru că nu țin un regim alimentar prea ok. Noi ne ocupăm cu muzica amândoi și avem un stil de viață mai agitat.’, a declarat Armin Nicoară.

,Îmi este frica puțin, având în vedere ca avem un program foarte agitat, nu vreau ca bebelușul sa fie expus unui risc.’, a mai spus Claudia.

Blondina se teme că în cazul unei sarcini, copilul va avea de suferit. Ea a început să plângă în timpul conversației pe care o purta cu medicul specialist.

,,Îmi doresc foarte mult să avem un bebeluș sănătos si sa nu aibă vreo problema. Aceasta situația ma sperie foarte tare.’, a spus spre final Claudia.

Medicul i-a îndrumat pe cei doi și i-a asigurat că va găsi o soluție pentru situația lor.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<