După 10 ani petrecuți în calitate de prezentator TV la Antena 1, Cosmin Seleși s-a mutat la concurență, mai exact la PRO TV.

Actorul participă la „Protevelion’. Cosmin Seleși era una dintre vedetele principale ale Antena 1.

După 16 sezoane de Te cunosc de undeva’, Cosmin Seleși ar fi liber de contract. Astfel, artistul a acordat recent un interviu pentru ProTV, în timpul filmărilor pentru programul de Revelion, primul după o pauză lungă.

A fost o surpriză pentru toată lumea să-l vadă pe Cosmin Seleși la filmările ediției speciale de Revelion pentru PRO TV. Prezentatorul TV a făcut primele declarații despre show-ul la care participă.

„Bine, sunt şi eu.. istoric. Va fi unul dintre cele mai tari show-uri, cum ne-a obişnuit PRO TV de fiecare dată. În urmă cu ani de zile toată lumea aştepta Protevelionul. Va fi o revenire fantastică’, a spus Cosmin Seleși.

Vedeta prezenta din anul 2012 emisiunea „Te cunosc de undeva’ alături de Alina Pușcaș. După terminarea celui de-al 16-lea sezon al show-ului de la Antena 1 nu s-a mai știut nimic despre următorul sezon.

Știm doar că se vor face în ianuarie filmările, atât. Nu știm nimic legat de contracte sau de producători. Până nu se lansează oficial contractele și până nu apare pe TV lista cu ce concurenți sunt, nu vă pot spune nimic’, a declarat Alina Pușcaș.

Momentan, Cosmin Seleși nu a făcut nicio declarație despre plecare sa de la Antena 1.

Actorul a plecat ieri într-o vacanță, în Thailanda, alături cu familia sa, semn că s-au încheiat filmările pentru „Protevelion’.

Prezentatorul a apărut deja într-o prezentare din culisele show-ului de la PRO TV și spunea că este o revenire fantastică.

Cine prezintă „Protevelion”, programul de Revelion de la Pro TV

După mulți ani, PRO TV vine cu un program special pentru ultima zi din an. Pavel Bartoș și Raluka vor fi gazdele show-ului „Protevelion’ și vor avea mulți invitați îndrăgiți de telespectatori.

Pe parcursul orelor de distracție, pe scenă vor urca vedete cunoscute care au pregătit momente neașteptate.

Printre acestea se vor afla atât vedete PRO TV, precum Andra, Smiley, Inna, Carlas Dreams, Irina Rimes, cât și alți artiști extrem de iubiți, ca Vlăduța Lupău, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocărița, Carmen Tănase, Horațiu Mălăele, Medeea Marinescu și alții.

Filmările sunt deja în toi, membrii echipei de producție pregătind, într-un cadru special, supersurprize, atât pentru cei de pe scenă, cât și pentru cei de acasă.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<