Povestea unei femei din Uganda, care a născut 44 de copii până la vârsta de 36 de ani, a făcut înconjurul lumii.

Tânăra mamă suferă de o afecțiune genetică, iar viața i-a fost pusă în pericol de multe ori, însă asta nu a împiedicat-o să aibă atâția urmași. Iată cu ce se ocupă, în prezent, pentru a crește numeroasa familie!

O femeie a născut 44 de copii până la vârsta de 36 de ani

Mariam Nabatanzi a intrat în istorie datorită numărului mare de copii pe care i-a născut până la vârsta de 36 de ani. Mama eroină a adus pe lume 46 de copii, iar medicii au fost nevoiți să-i interzică să mai rămână însărcinată.

Povestea a început în anul 2013, când Mariam a rămas însăcinată pentru prima dată cu gemeni, însă la scurt timp, femeia a aflat că suferă de o afecțiune genetică, motiv pentru care la fiecare sarcină năștea un număr mare de copii.

Prin urmare, mama eroină a adus pe lume de-a lungul anilor 6 perechi de gemeni, a fost însărcinată de patru ori cu tripleți și de cinci ori cu cvadrupleți.

Făcând un mic calcul, Mariam a avut 15 sarcini din care au rezultat 44 de copii, însă șase dintre aceștia nu au supraviețuit. Cu un total de 38 de copii, medicii i-au interzis să mai rămână însărcinată din cauza afecțiunii genetice, care ar fi putut să-i provoace complicații.

Tânăra mămică s-a zbătut de-a lungul timpului să le ofere un trai decent celor 38 de copii și a făcut tot ceea ce a considerat că este mai bine. Pentu o perioadă de timp Mariam a lucrat ca decorator, a fost coafeză, iar acum adună fier vechi, prepară gin după metode tradiționale și vinde medicamente naturale. Toate veniturile încasate sunt folosite exclusiv pentru creșterea și educația celor 38 de copii.