Celebrul cuplu și-a botezat fetița în acest weekend, iar în urmă cu câteva minute, Gina Pistol a încărcat câteva imagini de la eveniment pe rețelele de socializare.

De asemenea, blondina a postat și un mesaj emoționant, în care le mulțumețea tuturor pentru urările făcute.

Cei doi sunt în culmea fericirii. În acest weekend au creștinat-o pe micuța Josephine. Gina și Smiley au așteptat cu sufletul la gură acest eveniment special. Alături de ei au fost oameni dragi lor, fiind un eveniment discret. Deși aceștia nu au oferit prea multe detalii despre acest moment, Andreea Bănică a fost cea care i-a dat de gol, după ce a postat mai multe imagini pe Instagram.

Gina și Smiley i-au rugat pe invitați să nu facă poze. Evident, aceștia lucru nu a fost respectat, iar invitații au postat mai multe imagini de la celebrul eveniment. Recent, Gina a postat în mediul online o fotografie de la botezul micuței sale, în care apare alături de iubitul ei. Alături de poză, vedeta a scris și un mesaj emoționant. „Duminica a fost o zi speciala pentru noi.Am avut alaturi familia si persoanele dragi.Am avut si vreme buna 😁 Va multumim pentru gandurile bune”, a fost mesajul vedetei de la Antena 1. Totodată, Smiley a postat și el câteva imagini de la celebrul eveniment, alături de un mesaj frumos. „Duminica aceasta pentru noi a fost cod rosu de iubire. ❤️ Am avut familia alaturi, prietenii si persoanele dragi pentru a o sarbatori cu totii pe cea mai iubita fiinta din viata nostra. Josephine, esti TOT!”, au fost cuvintele artistului.

Petrecerea a fost relaxantă, iar invitații s-au distrat în voie. De asemenea, unii au ales să se răcorească sărind în piscină. Imaginele de pe rețelel de socializare au arătat că Jean Gavril și Feenom au ales să își ude ținutele. La eveniment au participat Andreea Banică, Speak și Stefania, Jo și Juno, Emilian, Jean Gavril, Serban Cazan si Andreea Savin. „Cu greu au găsit această locație de vis, care este un adevărat paradis. Din fericire au găsit o zi liberă, însă am înțeles că va fi ocupată toată vara iar patronii nici măcar nu i-au dat oficial drumul și nu au o prezentare pe internet. Smiley s-a descurcat foarte bine, a avut noroc de acest loc, care nu are un nume, încă”, au declarat surse din anturajul cuplului.

De asemenea, Gina și Smiley au decis ca evenimentul să fie fără „dar”. Invitații au fost încurajați, însă, să-i cumpere mici jucării Josephinei, de care s-ar putea bucura ulterior.

 

Citeste si: Afla cum poti sa platesti mult mai putin la factura ta de curent. Este gratis!