Să faci bani nu e ușor și asta am observat cu toții. Chiar dacă muncești până pici din picioare, salariile din România nu sunt de ajuns pentru a satisface nevoile tuturor. De aceea, oamenii caută metode de a avea bani. Unii se roagă, alții caută scurtături ilegale de cele mai multe ori și mai sunt și oamenii care muncesc până uită că mai au o viață personală pentru a avea bani.

Cum putem face bani

Odată cu dezvoltarea internetului au apărut și alte metode de a face bani. În primul rând, criptomonedele, însă nici acestea nu sunt o cale atât de ușoară pe cât am putea spera, fiindcă într-o singură secundă poți pierde ce ai acumulat un an. Unii oameni aleg să creadă în superstiții. Se spune că verdele este culoarea banului, iar mulți oameni se îmbracă numai în verde pentru a atrage prosperitate.  O altă metodă pe care o folosesc cei care vor să aibă bani este culoarea portofelului, cel puțin în cazul femeilor: roșu, întotdeauna.

Mai sunt multe metode de acest gen, însă cea mai recentă și…ciudată, putem spune, a fost descoperită de oamenii de știință din Scoția, care au ajuns la concluzia că lumânările ne pot îmbogăți, doar că este nevoie de foarte multă răbdare, ceea ce noi nu prea avem.

Cheia e în particulele produse de lumânări

Potrivit unui studiu publicat în revista „Chemical Communications”, cheia e în particulele produse de lumânări. Cercetătorii de la Universitatea St. Andrews afirmă că în fiecare secundă în care o lumânare arde, aceasta produce aproximativ 1,5 milioane de nano-diamante.

Ne putem îmbogăți doar dacă ardem lumânări! Cum este posibil

Cercetarea a fost coordonată de profesorul Wuzong Zhou,. Acesta reuşit să colecteze particule din flacăra unei lumânări şi a identificat în acestea diamante. El spune că din nefericire, particulele de diamante sunt distruse în procesul de ardere și transformate în dioxid de carbon.

Putem vedea diamantele în flăcările lumânărilor

„Cercetarea mea arată că este posibil să vedem diamante în flăcările lumânărilor, dar ne determină şi să ne gândim dacă nu cumva există o metodă ca diamantele să fie fabricate”, a spus cercetătorul.

Ei bine, momentan nu sunt informații și sfaturi despre cum am putea scoate diamantele din flacără, însă este important de știut, pe viitor.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<