Corina Caciuc este însărcinată în 6 luni.

Așadar, mai sunt doar câteva luni până ce Laurențiu Reghecampf va deveni tată pentru a treia oară. Partenera lui urmează să nască în această primăvară. De curând, tânăra a fost surprinsă în public, la cumpărături, iar burtica de gravidă era vizibilă. Iată cum a fost văzută partenera antrenorului de la Universitatea Craiova într-un supermarket!

În doar câteva luni, Laurențiu Reghecampf și iubita lui, Corina Caciuc, vor deveni părinți. Șatena este însărcinată în 6 luni cu antrenorul Universității Craiova și urmează să-l facă tată pentru a treia oară. Reghe mai are doi copii, mai exact doi băieți, pe Luca și pe Laurențiu Jr. Fiul cel mare e rezultat din căsnicia cu Mariana, iar fiul cel mic din mariajul cu Anamaria Prodan.

De când s-a aflat despre relația lor, atât Laurențiu Reghecampf, cât și Corina Caciuc au fost foarte discreți în privința acestui subiect. Așadar, rareori au fost văzuți împreună, mai ales în public, pe străzile Capitalei. Astfel, nu e de mirare că tânăra a fost surprinsă fără el la cumpărături.

Recent, Corina Caciuc a fost surprinsă de paparazzi Spynews.ro în timp ce făcea niște cumpărături pentru casă. Acestea sunt de altfel și primele imagini în care i se vede destul de bine burtica de gravidă a iubitei lui Laurențiu Reghecampf.

Potrivit imaginilor, Corina Caciuc a ieșit de una singură la cumpărături. Cel mai probabil, iubitul ei, Laurențiu Reghecampf, se ocupa de cariera lui, fiind foarte pasionat de meseria sa. Asta nu a reprezentat un impediment, însă, pentru partenera lui, pentru că deși sacoșa părea destul de grea, tânăra s-a descurcat de una singură să o care.

Corina Caciuc a ales o ținută destul de lejeră pentru scurta ieșire. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a ieșit din casă îmbrăcată într-o pereche de colanți negri, un pulover deschis la culoare, oversized, și un palton negru. Partenera antrenorului și-a accesorizat ținuta cu o geantă în aceeași nuanță ca a hainei, de firmă. Este vorba despre renumitul brand Louis Vuitton.

Imediat după ce a găsit un loc de parcare pentru mașina sa, iubita lui Reghe s-a îndreptat țintă către magazin. Înainte de a pătrunde, însă, în incintă, aceasta a avut grijă ca să-și scoată masca de protecție din geantă pentru a și-o potrivi pe față.

Odată intrată în magazin, Corina Caciuc a dat startul cumpărăturilor. Cel mai mult, iubita lui Laurențiu Reghecampf a zăbovit la raionul cu fructe și legume. Potrivit imaginilor, aceasta a achiziționat mai multe verdețuri, semn că are grijă de alimentația ei în perioada sarcinii.

După ce a cumpărat tot ce se afla pe listă, Corina Caciuc s-a întors la mașină cu o sacoșă de cumpărături destul de voluminoasă. Cu toate că este însărcinată în luna a șasea, tânăra s-a descurcat să care de una singură plasa, pe care a așezat-o mai apoi, cu grijă, în bolidul său.

La începutul lunii decembrie, Laurențiu Reghecampf și-a luat toți fanii prin surprindere. Atunci, în presă au apărut primele imagini cu el și Corina Caciuc, din primul pictorial realizat împreună. Ședința foto a avut loc într-un atelier de haine, spațiu în care Anamaria Prodan s-a fotografiat de mai multe ori.

Pe parcursul ședinței foto, Reghe și iubita lui și-ar fi făcut mai multe declarații de dragoste. Antrenorul ar fi spus despre ea că „este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește’, conform fanatik.ro.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<