Mai clar, o femeie de 65 de ani din Grecia, a murit după ce a fost vaccinată cu vaccinul AstraZeneca, care deja se află în centrul unui scandal monstru privind suspiciuni după cazuri grave de formare de cheaguri de sânge.

O femeie din Grecia a murit după ce s-a vaccinat cu AstraZeneca

Astfel, autoritățile au decis să facă autopsia femeii pentru a stabili dacă există o legătură între deces și vaccinarea femeii. Ea a fost vaccinată marți după amiază în dispensarul din Ilion, o suburbie în vestul Antenei. După 20 de minute de la vaccinare, ea a fost găsită inconștientă pe o bancă dintr-un parc din apropierea unității medicale. A fost transferată la dispensar, unde a fost declarată moartă.

Potrivit unor informaţii din presă, decedata suferea de diabet şi alte boli cronice.

Multe țări au suspendat vaccinarea cu Astrazeneca după ce au apărut cazuri de coagulare a sângelui în cazul celor care s-au imunizat. Grecia nu l-a suspendat niciodată, însă permite utilizarea acestuia doar în cazul persoanelor de peste 65 de ani.

Care este cauza apariției cheagurilor de sânge

Oamenii de știință din Germania ar fi descoperit care este cauza apariției trombozelor apărute după vaccinarea cu serul AstraZeneca.

Nereguli grave în privința vaccinului AstraZeneca! O femeie din Grecia a murit la 20 de minute după ce s-a vaccinat! Se face AUTOPSIE

În Franța, de exemplu, autoritățile sanitare au transmis că vaccinul AstraZeneca trebuie administrat doar persoanelor cu vârste de peste 65 de ani. Înainte de aceste teste, vaccinul era recomandat persoanelor cu vârste de sub 65 de ani.

Cercetătorii francezi au transmis că au discutat cu Institutul Paul Ehrlich, care este responsabil pentru aprobarea și monitorizarea vaccinurilor în Germania, imediat după ce vaccinarea cu AstraZeneca a fost suspendată. În acest context, medicii au primit mostre de sânge de la șase pacienți care au avut probleme cu cheagurile de sânge după ce au fost injectați.

Detalii despre AstraZeneca

Potrivit Știrileprotv.ro, după ce au examinat probele, oamenii de știință au descoperit că vaccinul dezvoltat de compania anglo-suedeză activează trombocitele din sânge, care contribuie în mod normal în procesul de coagulare a sângelui atunci când apare o rană. La unele persoane vaccinul activează un mecanism care determină formarea trombocitelor la nivelul creierul.

De asemenea, oamenii de știință au mai spus că, datorită faptului că au reușit să identifice cu exactitate cauza apariției cheagurilor de sânge, au stabilit și un remediu pentru astfel de cazuri, care poate fi folosit însă doar după formarea unor cheaguri de sânge.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<