Drama in familia maestrului Nicolae Botgros!

In urma cu doua luni, lautarul si-a pierdut sotia! Lidia Bejenaru s-a stins din viata la 68 de ani, dupa ce a luptat cu o boala nemiloasa! Artistul a vorbit pentru prima data despre aceasta pierdere!

Maestrul Nicolae Botgros a povestit, in cadrul unei emisiuni tv, cum se descurca dupa decesul sotiei sale! In urma cu doar doua luni, Lidia Bejenaru s-a stins din viata dupa o luna suferinta: a fost diagnosticata cu cancer la colon! A suferit mai multe interventii chirurgicale, dar medicii nu au reusit sa o salveze.

”Nici nu m-am gândit că ea va deceda, nici ea nu a crezut că în două săptămâni o să aibă trei operaţîi grele şi o să plece dintre noi! Nu a ştiut nici ea, nici eu, nici copiii, nici rudele apropiate, nici prietenii noştri, dar nici doctorii.

Credeam că o să meargă acasă aşa că după toate celelalte operaţii pe care le-am avut împreună, că a avut 12 intervenţii. Când îmi imaginez că a rămas Cornel fără mamă, îmi vine să ţip la cer. Puterea vine de Sus. Dumnezeu ne dă har, ne dă dar, dar ne dă şi putere şi dă omului atât cât poate să ducă el… Greu, foarte greu! Toţi îmi spun «Maestre, fii tare, fii puternic», dar puterea mea astăzi zace în pământ. Puterea mea a fost soţia. 50 de ani pe care i-am trăit împreună au fost o viaţă de om”, a mărturisit Nicolae Botgros, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Nicolae Botgros si Lidia Bejenaru au fost casatoriti 50 de ani. „Sunt oameni, dar cum să vă spun, dacă mă credeți cu adevărat, parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum pentru că așa am rămas de singur și de sărac, ea îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut. Eu am trăit cu ea 40 de ani, 50 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani de la 15 ani jumătate ne cunoaștem”, spune, în urmă cu câteva săptămâni, Nicolae Botgros.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<