Până să se judece cu impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, Niculina Stoican a fost e chemată la Tribunal de o altă cântăreață celebră, Olguța Berbec, artistă care face parte din Ansamblul Doina Gorjului.

Niculina Stoican pare să treacă prin momente dificile în această perioadă, artista fiind implicată în ultima vreme în scandaluri care mai de care mai mari.

Iar dacă cu Doru Gusman, cel care a acuzat-o pe cântăreața care conduce Ansamblul Maria Tănase că l-ar fi umilit pe Petrică Mîțu Stoian, lucrurile vor fi reglate printr-un proces (încă nedeschis oficial), iată că Niculina Stoican a fost, deja, dată în judecată de o colegă de breaslă, Olguța Berbec.

Niculina Stoican, dată în judecată de Olguța Berbec

Lumea muzicii populare din zona Olteniei pare să fie zguduită, în ultima vreme, de mai multe scandaluri între artiștii reprezentativi ai zonei. Și, din păcate pentru ea, Niculina Stoican pare să fie în centrul acestor discuții, dispute care ajuns să se soluționeze la Tribunal.

Astfel, la începutul acestei luni, Olguța Berbec a decis să o dea în judecată pe Niculina Stoican, la Tribunalul București. Reclamanta Olguța Berbec și pârâta Niculina Stoican se judecă, conform portalului instanțelor, într-o speță care privește drepturile de autor și cele conexe, în materie de proprietate intelectuală.

Mai exact, se pare că procesul privește melodii care ar fi fost cântate de Olguța Berbec și, probabil, preluate fără acordul explicit al artistei și de Niculina Stoican.

Contactată de FANATIK, Olguța Berbec nu a dorit să vorbească prea multe despre procesul împotriva Niculinei Stoican. ”Nu am nimic de spus, nu a început procesul. Este un proces public, vom vorbi când va fi cazul. Când va fi soluționat, va vorbi avocatul”, a precizat artista de 37 de ani, membră a Ansamblului Doina Gorjului. Despre Olguța Berbec se știe că era foarte apropiată de Petrică Mîțu Stoian. Regretatul artist i-a cântat la nuntă, în urmă cu 5 ani, și, anul asta, Mîțu i-a oferit costumul popular al mamei lui, după moartea acesteia.

În replică, Niculina Stoican a recunoscut pentru FANATIK că știe despre procesul cu pricina, dar că momentan nu vrea nici ea să vorbească despre ceea ce se petrece.

Niculina Stoican recunoaște că trece prin momente dificile

”Nu trec prin momente foarte plăcute, nu vreau să dau nicio declarație pe acest subiect”, a spus, pentru FANATIK, Niculina Stoican, cea care conduce Ansamblul Maria Tănase, referindu-se la procesul cu Olguța Berbec.

De altfel, Niculina Stoican pare să își dorească să aibă o perioadă de liniște și vrea să evite scandalurile în care a fost implicată odată cu moartea regretatului Petrică Mîțu Stoian, certurile ei cu fostul impresar al artistului făcând, deja, înconjorul țării.

Și, după ce a anunțat că îl va da în judecată pe Doru Gusman, Niculina Stoican pare să își dorească, totuși, să stingă scandalul departe de Tribunal.

”Am făcut o singură declarație pe acest subiect. Consider că pentru mine acest subiect este închis, nu mai am niciun fel de declarații de făcut”, a precizat, pentru FANATIK, Niculina Stoican.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<