Ies la iveală noi amănunte înfiorătoare în cazul dublei crime de la Iași.

Ultimele clipe din viața lui Youssef Jniyah, studentul de la Medicină care a fost ucis împreună cu iubita lui

Surse au declarat că ultimele momente din viața lui Youssef Jniyah au fost surprinse, cel mai probabil, cu o zi înainte să fie ucis, prin intermediul unor conversații telefonice. 

Ultimele cuvinte ale lui Youssef Jniyah

Conversația are loc între studentul ucis și o femeie, o cunoștință de a tânărului.

„Este vorba despre o ultimă conversație avută de Youssef Jniyah cu o femeie, o cunoștință de-a sa. În cadrul conversației, care a avut loc pe data de 8 decembrie 2021, în jurul orei 21:30, acesta a spus: „Sami este foarte beat!” După aceea s-au auzit lovituri, iar, mai apoi, nimic.

Dovada a fost depusă la Poliție”, au declarat mai multe surse pentru site-ul local BZI . 

Anchetatorii spun că apelul respectiv a fost înregistrat în data de 8 decembrie. Medicii legiști au stabilit că decesul lui Youssef Jniyah și al Ioanei Vanesa Burlacu ar fi avut loc, cel mai devreme, pe 9 decembrie, în jurul orelor prânzului.

Rudele studentului ucis și-au strigat durerea printr-un mesaj emoționant.

„Durerea și lacrimile noastre se alătură celor ale familiei celei decedate, domnişoara Vanesa Burlacu. Fie ca rugăciunile tuturor celor care o iubesc să aducă alinare sufletului ei. Împărtășim durerea pricinuită de trecerea ei în neființă, cu dragoste și prietenie, și le transmitem sincere condoleanțe familiei și poporului român.

Fie ca Dumnezeu să ne ajute pe toți să depășim această încercare uniți și în pace. Moartea bruscă și nedreaptă a copilului nostru, Youssef, va lăsa un mare gol în inimile noastre. Mulțumirile noastre cele mai sincere se îndreaptă către autoritățile române (medicale, polițienești, judiciare) pentru grija, rapiditatea și eficiența intervențiilor lor!”, au transmis rudele lui Youssef Jniyah pentru cotidianul  BZI.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<