O familie din Cluj a fost martora unei experiențe deosebite când a primit nota de plată după ce ar fi luat masa într-un restaurant din Băile Felix, una dintre cele mai căutate stațiuni turistice în rândul românilor. Situația a devenit neobișnuită când au observat conținutul notei de plată, care se rezuma la o singură mențiune enigmatică: „diverse bucătărie”.

O experiență culinară dubioasă

Familia care a luat masa într-un restaurant din Băile Felix s-a trezit în mijlocul unei situații neobișnuite după ce au primit nota de plată. Cu toate că au comandat câteva feluri de mâncare și băuturi, aceștia au fost surprinși să vadă că pe bon era scris doar „diverse bucătărie” și suma totală de plată, de 205 lei. Confruntată cu această situație, familia a cerut explicații, dar au fost întâmpinați cu ostilitate de către patron.

Conflictul escaladat

Conflictul dintre familia din Cluj și proprietara restaurantului a luat o turnură neașteptată atunci când soțul Ralucăi a încercat să obțină mai multe detalii despre nota de plată. În urma unei discuții tensionate, soțul a smuls bonul din mâna patronului, iar într-un moment de neatenție, a provocat răsturnarea unei sticle goale de bere, pentru care a fost taxat cu încă 20 de lei. Situația a degenerat, iar familia a fost profund dezamăgită de comportamentul personalului restaurantului.

Astfel, această experiență cu totul neplăcută a lăsat o amprentă negativă în memoria familiei din Cluj, care a ales să împărtășească întreaga întâmplare pe rețelele sociale pentru a avertiza și alți potențiali clienți despre această experiență nepotrivită într-un restaurant dintr-una dintre cele mai frumoase stațiuni din România.