Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc.

Așa că… nu este de mirare faptul că artista nu duce lipsă de evenimente, în ciuda contextului actual în care ne aflăm. Ei bine… în weekend-ul trecut, cântăreața a făcut un show de zile mari în Rădăuți și i-a impresionat pe bucovineni cu prestația sa LIVE.

Artiștii au fost afectați din cauza pandemiei de coronavirus, așa că Andreea Bănică s-a reorientat rapid. Împreună cu soțul ei, vedeta a investit în imobiliare. Cei doi dețin un complex rezidențial în Cernica, iar blocurile se înalță încet-încet. Însă…. în ciuda contextului actual, Andreea Bănică nu a renunțat la cea mai mare pasiune a sa, muzica.

O familie înstărită din Rădăuți și-a dorit ca la petrecerea, care a avut loc după creștinarea băiețelului lor, să fie prezentă Andreea Bănică. Să îi încânte și să îi distreze pe invitații de seamă. Artista și-a făcut apariția, în jurul orei 19:00, într-o rochie roșie ca focul, cu paiete, împreună cu cele patru dansatoare și un saxofonist. A cântat mai multe melodii din repertoriul său, dar și alte cântece tradiționale din Bucovina, iar invitații s-au distrat și, la un moment dat, au încins și o horă.

După prestație, Andreea Bănică s-a retras în ropote de aplauze și a făcut fotografii cu toată lumea prezentă. Ba chiar, artista i-a cântat micuțului A., proaspăt creștinat, într-un separeu privat. Momentul cântăreței a durat aproximativ 45 de minute, iar părinții au scos din buzunare aproximativ 6.000 de euro. Sumă în care s-au inclus transportul și cazarea Andreei Bănică, dar și a trupei de dansatoare cu care a venit.

Lumea, însă, a fost impresionată de show-ul făcut de artistă, iar proaspeții părinți vor ca la evenimentele următoare să o aibă în preajmă tot pe… Andreea Bănică!

Andreea Bănică, mărturisiri despre operațiile estetice

Fără doar și poate, Andreea Bănică este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. La 42 de ani, Andreea Bănică are o siluetă de invidiat și poate fi confundată, oricând, cu o puștoaică.

Vedeta recunoaște că apelează la medicii esteticieni, fără însă a face excese. Soțul ei nu o influențează în niciun fel și îi dă mână liberă să facă ce-și dorește, deși, în opinia lui, ea nu ar avea nevoie să-și facă vreo intervenție.

”Merg si eu la estetician, ca orice persoană publică, unde îmi fac tot felul de intervenții. Este normal. Am tot scris despre asta. Soțul meu mă încurajează, dacă mă poate ține acasă ar fi cel mai fericit, îmi spune că sunt frumoasă, că sunt a lui, nu trebuie să fac ceva din punctul lui de vedere, nici să-mi pun silicoane sau alte lucruri, pentru că el consideră că nu am nevoie de nimic”, a declarat Andreea Bănică.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<