Sezonul 7 al show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities” s-a încheiat.

Ruxi a fost câștigătoarea, în fața Vivianei Sposub. Aceasta nu va încasa, însă, tot premiul de 100.000 de lei. Va primi doar 84.000 de lei, potrivit legii, pentru că statul oprește 16%.

Lupta dintre Ruxi și Viviana Sposub a fost super strânsă, mai ales după ce Bella Santiago a ieșit din concurs. Șase luni s-au chinuit concurentele să demonstreze că merită titulatura de “cea mai stilată femeie din România”.

Ruxi a câștigat premiul cel mare, pe hârtie de 100.000 de lei. În mână va primi, însă, doar 84.000 de lei, pentru că statul oprește 16%. Asta este, însă, ultima grijă a câștigătoarei care, de-a lungul emisiunii, a fost apreciată de jurați, Maurice Munteanu spunând despre ea că are un talent nativ.

“O finețe, o cunoaștere a ceea ce înseamna fenomenul modei chiar dacă, chestie recunoscută și de ea, nu este cea mai erudită cetățeană când vine vorba despre tipul ăsta de istorie, istoria modei, de exemplu și este cu atât mai de apreciat cu cât este o chestie nativă, o chestie nativă și i-am pus de multe ori întrebări capcană și îmi este clar că a lucrat singură, ori chestia asta este de apreciat. Nu am cum sa mă fac că nu văd, i-am spus-o”, a spus, la un moment dat, Maurice Munteanu, potrivit wowbiz.ro.

Ruxi, după ce a câștigat „Bravo, ai Stil!”. “Premiul nu e al meu”

Foarte emoționată, Ruxi a oferit o scurtă declarație, imediat după ce a câștigat concursul. “Premiul ăsta nu e al meu. Prin premiul ăsta vreau doar să vă demonstrez că e ok să ai curaj, să aveți curaj să trăiți tot ce vreți voi, orice talent aveți, orice vă doriți să faceți nu renunțați. Premiul ăsta este pentru voi și vi-l dedic vouă și nu renunțați orice v-ați dori să faceți. Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți. Trebuie doar voi să credeți în voi, nu aveți nevoie de oameni. Mulțumesc!”, a spus Ruxi, în cadrul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”.