Zannidache, luat prin surprindere! Un internaut l-a chemat să-și ia copilul!

Mai în glumă, mai în serios, Zanni de la Survivor România 2021 a fost chemat de un internaut să-și ia copilul. Câștigătorul celui mai iubit show din întreaga țară a fost luat prin surprindere de un băiețel, care seamăna izbitor cu el. Un tânăr a postat, pe Instagram, o imagine cu un copil, vopsit la fel ca Zanni, în două culori, și l-a etichetat în acea fotografie pe artist, alături de mesajul: ”Zanni, să vii să-ți iei copilul.

Zanni nu s-a ales doar cu premiul și trofeul Survivor România 2021, ci și cu un copil, ironic vorbind. Zanni a postat imediat poza cu băiatul care-i seamănă, pe contul lui de Instagram, semn că-l îndrăgește pe cel mic, vopsit la fel ca el.Se vede că băiatul din imaginea de mai jos a fost mare fan Zannidache la Survivor, căci i-a luat exemplul.

Zanni de la Survivor România este tot mai aproape să își îndeplinească visul.

Marele câștigător a început vizionările pentru apartamente. În cel de-al doilea vlog al său postat pe Youtube, Faimosul le-a arătat fanilor cum a decurs prima vizionare pentru apartamente. Tânărul le-a transmis un mesaj celor care s-au îndoit la el și l-au acuzat că va folosi banii câștigați la Survivor România pentru a își cumpăra stupefiante, lucru total neadevărat.

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!