O femeie de 26 de ani a aflat cu groaza ca viitorul sot al prietenei sale este chiar barbatul care i-a distrus viata prin abuz sexual. Povestea cutremuratoare a acesteia a ajuns la urechile presei si a devenit subiectul unui articol despre durere, suferinta si puterea de a merge inainte.

[read more]

Subtitlu 1: Prietena devenita inamic
In momentul in care a aflat ca mirele nu este altcineva decat autorul abuzului sexual suferit de ea in trecut, femeia a fost devastata. Aceasta urma sa fie domnisoara de onoare la nunta celei mai bune prietene, dar a realizat ca aceasta nu este decat o prezentare falsa a unei femei care a devenit inamicul vietii ei.

In momentul in care a incercat sa o avertizeze pe prietena ei despre viitorul sot, aceasta a reactionat violent si a insultat-o. Pentru femeia abuzata, acest moment a fost unul de maxima durere, care i-a deschis ochii cu privire la adevaratul caracter al prietenei sale.

Subtitlu 2: Viata distrusa
Abuzul sexual suferit de femeie a avut consecinte devastatoare asupra vietii acesteia. Iubitul ei s-a sinucis la cateva luni dupa ce a aflat despre atrocitatea petrecuta, iar viata ei a devenit un coșmar.

Cu toate acestea, abuzatorul a spus in sala de judecata ca a facut ce a facut din gelozie, iar judecatorul i-a respins dovezile. Barbatul a fost condamnat in numai 90 de minute, datorita probelor ADN.

Subtitlu 3: Trauma si speranta
Femeia abuzata inca traieste cu teama si a fost diagnosticata cu stres post-traumatic. Aceasta spune ca se teme mereu ca cineva va veni si ii va face acelasi lucru, dar nimeni nu va sti. Inainte avea un viitor luminos, acum este un om rupt si distrus.

Cu toate acestea, femeia are speranta ca va putea sa isi gaseasca echilibrul si sa mearga mai departe. Prin povestea sa, aceasta isi doreste sa atraga atentia publicului larg asupra violentei sexuale si sa ajute alte victime sa isi gaseasca puterea de a merge mai departe.

[/read]