Vilă din București, distrusă în noaptea de Revelion.

Proprietarul unei pensiuni din București a crezut că dă lovitura atunci când a decis să închirieze pensiunea sa din Capitală unor tineri, în noaptea de Anul Nou. Doar că a avut un adevărat șoc după plecarea lor. 

Proprietarul a fost contactat de un grup de tineri pentru a închiria vila pe care acesta o deține în centrul Capitalei pentru noaptea de Revelion.

Vilă din București, distrusă în noaptea de Revelion

“Pe 31 decembrie în jur de ora 2, 3 fără ceva, m-a sunat un cetățean că ar vrea să închirieze vila aceasta pentru revelion, că apartamentul în care urmau să facă nu mai era disponibil. OK, eu fiind plecat la munte, la ora 7 a venit colega mea, s-a întâlnit cu ei, a luat banii, s-a dat bon fiscal și vedeți ce s-a întâmplat”, a declarat proprietarul la Digi24. 

Doar că numai petrecere nu a fost în pensiune, căci locuința arată ca după război. Au distrus televzioare, au spart uși și au tăiat cablurile. Au spart chiar și pereții.

Proprietarii și-au dat seama că ceva nu este în regulă pe la ora 1, atunci când au văzut că nicio cameră de supraveghere din pensiune nu mai funcționează și niciunul dintre tineri nu răspunde la telefon. Dimineață, când au ajuns la locație, au avut un adevărat șoc. Totul a fost distrus!

Petrecere cu bilet la intrare

Mai mult, tinerii extremiști au decis să-și recupereze rapid banii dați pentru închirierea vilei, astfel că, aceștia au organizat o petrecere cu bilete de intrare, iar invitații erau obligați să plătească o sumă de bani pentru a avea acces în locuință.

Paguba se ridică la 20 – 30.000 euro, iar proprietarul a depus plângere penală. Petrecăreții vor fi cercetați pentru distrugere.

“Când a venit femeia de curățenie, vedeți exact ce a găsit. A sunat la poliție. S-au strâns probe, s-au luat amprente, au lucrat ieri de la ora 10 dimineața până la ora 8 seara. Am făcut plângere penală și acum așteptăm”, a mai spus acesta


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<