Sarcina miraculoasă trăită de o femeie de 62 de ani. Șocul vine când afli vârsta soțului și condiția lui fizică

O femeie este însărcinată la vârsta de 62 de ani, chiar dacă ar fi crezut că acest lucru nu mai este posibil. Aceasta se bucură deja de 2 copii, iar sarcina a venit ca o surpriză, mai ales pentru că vârsta soțului ei este înaintată, iar condiția lui nu îi permite să mai devină tătic.

Uneori, situațiile neașteptate ne lovesc când nu mai credem că este posibil! Jenny, în vârstă de 62 de ani, se afla deja la menopauză de 16 ani în momentul în care a aflat că o să devină mămică pentru a treia oară, așa că nu i-a venit să creadă ce se întâmplă.

Bineînțeles, femeia nu credea că mai poate să rămână însărcinată, ținând cont că trecuseră mulți ani de la ultima mentruație. Totuși, șocul a fost mai mare pentru partenerul său. Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, optase pentru o vasectomie, o operație chirurgicală de sterilizare.

Jenny s-a decis să vorbească despre experiența ei. Femeia, ce are deja doi băieți mai mari, a spus că bebelușul este un adevărat miracol și abia așteaptă să devină mămică, mai ales pentru că soțul ei avea o condiție fizică ce nu îl lasa să mai facă alți copii.

„Nu, trompele mele uterine nu erau legate, dar soțul meu a recurs la o operație. De asemenea, mentruația mea nu a mai venit de 16 ani. Deci, acesta este clar un copil-minune. O surpriză.”, a transmis ea, potrivit The Sun.

De asemenea, femeia a explicat că niciodată nu a fost întrebată de vârsta soțului său când a anunțat că este însărcinată, ci, mai degrabă, multe persoane i-au spus că se află la o vârstă prea înaintată pentru a mai face copii. Între timp, partenerul său a primit foarte multe laude.

„După ce am dezvăluit că sunt însărcinată la 62 de ani, nimeni nu s-a deranjat să întrebe care este vârsta soțului meu. Lumea bate palma cu el când află că așteptăm un copil. Are 72 de ani, alte întrebări?”, a zis aceasta.

Mai mult, Jenny s-a confruntat cu foarte multe critici în mediul online după ce a anunțat că o să aibă un copilaș la această vârstă. Ea s-a decis să nu plece urechea la gurile rele, având și câteva momente de bucurie în momentul în care alte mămici i-au luat apărarea.

„Am născut la 24, 26, 28, 30, 37, 40, 43 și 48 de ani. Binecuvântările există la orice vârstă.”, a zis o mămică.