Ana Maria Georgescu, cântăreața care ne-a cucerit definitiv cu melodia „Ochii tăi’, a devenit de 1 an și câteva luni mamă.

Cu maximă sinceritate, aceasta scrie constant despre provocările vieții cu un copil mic.

Ana Maria Georgescu cunoștea notorietatea națională odată cu lansarea, acum zece ani, a piesei „Ochii tăi’. De atunci s-au schimbat multe în viața artistei. S-a reorientat spre teatru, a jucat și într-un foarte cunoscut musical, „My Fair Lady’, iar în 2009 s-a căsătorit.

Ea a decis să-și unească destinul de cel al lui Norbert Vig, cu care s-a căsătorit la Cluj, după ce a fost cerută de soție la Paris. Ana Maria Georgescu scria la acea vreme:

„De cele mai multe ori lucrurile frumoase se întâmplă când te aștepti mai puțin. De exemplu, într-o noapte de mai, în Paris, într-o camera de hotel, doi oameni și-au promis să se iubească o viață. Mai apoi, au ajuns la un castel medieval din Franța, cu oameni minunați, din zilele noastre, au petrecut trei zile și trei nopti și s-au minunat de cât de frumoasă poate să fie viața’.

Viața celor doi a fost completată, de 1 an și jumătate, de fiica lor, Katja. Despre momentele unice, emoționante și grele prin care trec, Ana Maria povestește cu sinceritate și emoție.

„Dragă Katja,
Dacă aș fi știut acum câțiva ani că într-o singură zi pot face cumpărături, trei feluri de mâncare, trei ieșiri în parc, o vizită la dentist, una la farmacie, iarăși cumpărături, încă o plimbare pe afară, baie cu tine și casa arată chiar onorabil… toate astea în timp ce mă luptam psihic cu o durere înfiorătoare de dinți, aș fi pariat pe mine mai mult. A trebuit să vii tu și să-mi arăți cât de mult înseamnă să mai poți puțin. Ce bine că mă ciupești când dormi, că altfel aș crede că visez!’


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<