Odată cu începerea unui nou an școlar se obișnuiește ca elevii să ducă un buchet de flori profesoarelor ori învățătoarelor lor.

Ei bine, o profesoară din Buzău a rescris povestea unei prime zile de școală. Gestul incredibil al profesoarei! Ce a cerut?

Gest incredibil al unei profesoare din Buzau. Cadru didactic i-a rugat pe toți părinții elevilor săi să nu-i mai cumpere flori în prima zi de școală. Ea le-a precizat, într-un grup de whatsapp, că se mulțumește cu cele virtuale. A cerut la schimb un lucru atât de firesc pentru cei mulți părinți.

Ea i-a rugat să cumpere rechizite pentru elevii care nu-și permit să se pregătească așa cum trebuie pentru un nou an școlar. Profesoara în cauză se numește Veronica Bulf și predă la Școala Gimnazială „George Emil Palade”.

O profesoara din Buzau a trimis mesaj parintilor inainte de inceperea scolii sa nu ii mai cumpere flori. "Am rugamintea, daca se poate, sa cumparati..." Ireal ce le-a cerut femeia

„Ideea a venit, pur şi simplu, văzând la TV sau pe internet că sunt foarte mulţi copii fără posibilităţi. Le-am transmis părinţilor mesaj, părinţii au fost de acord. Mi-au trimis foarte multe flori virtuale, cu acestea sunt de acord. Fiecare copil a adus un pacheţel, le-am strâns şi le-am trimis unei asociaţii. Au mai rămas câteva pe care urmează să le donăm”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Veronica Bulf.

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!