Tot mai multe valori pleacă din această lume în mod subit. Personalități tinere, la care nimeni nu se aștepta, mor înainte de vreme. Aflăm acum că un celebru fotbalist a murit la doar 48 de ani, lăsând în urmă o familie îndurerată. Ar fi murit din cauza condițiilor din spital.

A murit Marius Misarăș

Un cunoscut jucător de fotbal, iubit de toată lumea, s-a stins din viață la vârsta de 48 de ani. Era foarte apreciat, avea o familie minunată și o afacere de transport profitabilă, dar se pare că viața a avut alt plan pentru el. A plecat în mod subit și nimeni nu își explică de ce.

Într-adevăr, în ultima vreme ar fi avut ceva probleme de sănătate, dar apelase la ajutorul medicilor pentru a fi tratat.  Bărbatul se afla internat în spital la Reanimare, după ce în urmă cu două săptămâni a suferit un stop cardio-respirator. În ultimele zile, însă, starea lui s-a agravat considerabil și medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Adevărul ar fi, însă, altul. Familia spune că bărbatul de doar 48 de ani ar fi luat o bacterie rezistentă la antibiotice din salonul în care se afla, din cauza căreia ar fi decedat. Zico, așa cum i se mai spunea, părea că își revine și că va învinge boala, iar duminică se bucura toată lumea pentru evoluția sa. Starea sa s-a agravat brusc luni seara, iar fotbalistul s-a stins marți din viață.

De la fotbal, în lumea afacerilor

Marius Misarăș și-a început cariera la echipa de juniori a „Bătrânei Doamne” și apoi, în calitate de senor, a purtat și tricoul echipei West Petrom Pecica. După ce a renunțat la activitatea de jucător, sportivul a rămas un împătimit suporter al echipei UTA Arad, la meciurile cărora a fost mai mereu prezent.

Când s-a rupt de lumea fotbalului, a intrat în cea a afacerilor. A reușit să pună bazele unei firme de transport, care se bucura de mare succes și îi aducea veniturile impresionante.