Oana și Viorel Lis traversează o perioadă extrem de grea, mai ales având în vedere starea de sănătate a fostului edil.

Ce vrea Oana Lis după moartea lui Viorel. Blonda e fermă
Întreaga perioadă de pandemie l-a afectat enorm pe Viorel Lis. Partenera lui încearcă să facă tot posibilul pentru a îi ușura viața fostului om politic.

Recent, Oana Lis a declarat că starea de sănătate a soțului ei nu este deloc bună. Se pare că Viorel Lis începe să vorbească tot mai des despre momentul în care va muri și i-a lăsat soției lui instrucțiuni cu ce are de făcut.

Fostul edil i-a spus Oanei că știe exact unde va fi înmormântat și care îi sunt ultimele dorințe.

„Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubească și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut.” , a declarat Oana Lis.

Și pentru că starea lui Viorel nu este una bună, cei doi au vrut să profite de orice moment, așa că au plecat în vacanță la mare. Deși fostul edil a stat mai mult în camera de hotel, Oana s-a relaxat alături de câțiva prieteni.

„Viorel nu poate să vină pe plajă pentru că e prea mult de mers pentru el, diseară mă întâlnesc cu niște prieteni. Eu nu plec fără el pentru că mi se pare aiurea să-l las acasă, dar în același timp am și eu libertate, pot să ies și să am programul meu. În același timp pot să am grijă și de el.”, a mai spus Oana Lis.

Ce se întâmplă cu Viorel Lis
Fostul primar a început să își piardă memoria, spunea partenera lui, în urmă cu ceva timp.

„E foarte trist, nu aş fi crezut niciodată. Lumea zicea că e bătrân, că trebuia să mă aştept, avea diabet. E ca un copil.

Alaltăieri îşi dădea cu apă de gură pe cap, credea că e spirt. Când cineva este bolnav, e uşor să găseşti motive să nu vii să-l vezi”, a spus ea, cu privire la prietenii fostului edil.

În luna mai, Viorel Lis vorbea, chiar de ziua lui, despre ce își dorește și cum își petrece ziua de naștere. El povestea că îi este frică de virus și încearcă să stea acasă, ca să nu se expună.

„Nu pot să petrec din mai multe motive. În primul rând, și mie, și Oanei, ne este frică de acest virus, Covid, și în al doilea rând, am unele probleme de sănătate.

Sunt bine, dar am probleme, am un fel de semi-pareză, trebuie să mă duc la un doctor, ori să mă opereze, ori să fac recuperare.

Este la picioare, am dureri groaznice și merg foarte greu, câteodată nici nu pot să merg”, spunea Viorel Lis.